50+ mobiel
sim-only abonnementen

Hieronder vind je de sim-only deals van 50+ mobiel op een rijtje. Voor jou vergelijken we altijd actuele abonnementen en prijzen.

Sim only-abonnement van 50 Plus Mobiel vergelijken

Als je geen contract wilt afsluiten voor een toestel en een abonnement samen dan kun je er voor kiezen om het toestel achterwegen te laten en alleen een sim only-abonnement aan te schaffen. 50+ mobiel is een provider van mobiele abonnementen in Nederland die je de mogelijkheid geeft om een sim-only abonnement af te sluiten zonder toestel. Doordat zij gebruik maken van het Vodafone netwerk bieden ze een goed kwaliteit netwerk tegen een mooie prijs. Op deze pagina worden de abonnementen van 50+ sim-only abonnementen vergeleken en word je op weg geholpen in het aanbod van 50+ sim-only abonnementen.

Voordelen van een 50+ sim-only abonnement

Er zijn meerdere voordelen waarom je zou moeten kiezen voor een 50+ sim-only abonnement, waaronder dat je vrij bent in je eigen telefoonkeuze en vervanging daarvan maar ook de lage telefoonrekening. Het aanschaffen van een losse telefoon is in verhouding goedkoper dan dat je hem bij een abonnement mee besteld. De combinatie met dat je niet vast zit aan een abonnement terwijl je eigenlijk een andere telefoon wil aanschaffen is het andere grote voordeel.

Kijk je naar 50+ mobiel als provider dan heb je nog meer voordelen zoals lage maandlasten door superscherpe sim-only aanbiedingen, 24/7 deskundig advies, geen onverwachte kosten als je buiten je bundel komt en je krijgt extra voordeel bij partners van 50+ mobiel.

Welk netwerk gebruikt 50+ mobiel?

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar netwerk dan zit je bij 50+ mobiel goed. Deze provider maakt namelijk gebruik van het Vodafone netwerk en dat geeft veel voordelen. Zo heb je supersnel internet en een goede dekking zodat je altijd en overal kunt bellen in heel Nederland.

Wie zit er achter 50plus mobiel?

De gedachte achter 50plus mobiel is dat oudere klanten vaak vergeten worden als het gaat om abonnementen voor mobiele telefonie. De meeste providers richten zich op jonge klanten en maken hierop passende aanbiedingen. De provider 50plus richt zich specifiek op klanten in de leeftijdscategorie van 50 jaar en ouder, maar sluiten jongeren klanten niet uit.

Edgar de Beule richtte naar aanleiding van zijn eigen onderzoek naar de mobiele markt het bedrijf 50plus mobiel op. De doelstellingen van dit bedrijf liggen bij het scherpe tarief in combinatie met de extra service die oudere klanten soms nodig hebben. De technische ontwikkelingen gaan nog steeds razendsnel en voor mensen in deze leeftijdscategorie is dat niet altijd goed te volgen. Om die reden hebben zij soms meer technische ondersteuning nodig.

De ambities van 50plus mobiel zijn groot en zij investeren in het succes met haar samenwerking met de ANWB. Daarnaast werken zij op dit moment samen met Harry Piekema, die de meeste mensen wel kennen als de Albert Heijn-supermarktmanager de heer Van Daalen.

De Beule ziet de oprichting van de 50plus mobiel als provider als een nieuwe uitdaging, waarbij hij de vergeten leeftijdsgroep wil ondersteunen bij de ontwikkelingen van de technologie en haar toekomst.

Sim-only databundels van 50+ mobiel

Je hebt de mogelijkheid om bij 50+ mobiel sim-only abonnementen af te sluiten zonder dat je een toestel afneemt. Je hebt dus alle keuzevrijheid voor het aanschaffen van een toestel dat bij jou past op het moment dat het bij jou past.

Regelmatig heeft 50+ mobiel speciale aanbiedingen die hun standaard databundels nog extra aantrekkelijk maken. Zo kun je met super snel 4G kiezen tussen een databundel va 500MB tot aan 12.500MB in combinatie met een belbundel of onbeperkt bellen.

Tijdens de acties zijn er bijvoorbeeld voordelen als kortingen op je databundel, maar er zijn ook acties waarbij je het dubbele aantal data krijgt in je bundel in plaats van een korting.

Buiten Bundel Buffer

Als je een sim-only abonnement bij 50+ mobiel afsluit dan kan het zo zijn dat je buiten je bundel komt. Bij de meeste providers geldt dat als je bundel op is je een nieuwe bundel moet aanschaffen om bijvoorbeeld weer te kunnen internetten. Voor een klein bedrag per maand kun je een buffer aanschaffen dat als je over je bundel heen gaat je niet direct geen internet meer hebt of extra kosten hebt, maar dat je beschermd bent tegen de onverwachte kosten tot 500MB. Zo zit je niet direct zonder internet maar heb je nog een uitloop die je opvangt zonder dat je hoge kosten hebt.

Nummerbehoud bij 50+ mobiel

Als je van een andere provider over wilt stappen naar 50+ heb je de mogelijkheid om gratis je telefoonnummer mee te nemen. Dit wordt ook wel nummerbehoud genoemd.

In de tweede stap bij het plaatsen van je bestelling kun je de optie van nummerbehoud aanklikken of er voor kiezen om een nieuw nummer aan te schaffen. Als je hebt gekozen voor nummerbehoud dan zal je na je bestelling een Sms-bericht ontvangen met verdere instructies om je nummer correct over te dragen.