Ben sim-only abonnementen

Alles over de sim-only abonnementen van Ben op een rijtje met altijd de actuele abonnementen en prijzen.

Ben je op zoek naar een sim-only abonnement? Een voordelig sim-only abonnement dat goed bij je past? Dan is een Ben sim-only abonnement wel iets voor je. Je kunt bij Ben jouw abonnement iedere maand veranderen. Bij Ben kun je jouw abonnement op ieder gewenst aanpassen, en dat allemaal voor een scherpe en lage prijs. We zullen je wat meer vertellen over wat een Ben sim-only abonnement is en wat de voordelen zijn.

Een Ben sim-only abonnement nemen

Als je een Ben sim-only abonnement neemt zul je alleen betalen voor het gebruik van het netwerk. Je moet (zoals altijd bij een sim-only abonnement) zelf voor een telefoon zorgen. Het voordeel hieraan is dat je niet maandelijks hoeft te betalen aan een toestel. Dit zal jou een hoop geld schelen. Ben jij nog tevreden met je telefoon? Dan is Ben sim-only een goede keuze.

Het netwerk van Ben

Ben sim-only maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Het netwerk van T-Mobile is al meerdere keren als beste getest. T-Mobile heeft door heel Nederland een goede dekking waardoor je met een Ben Sim-only abonnement altijd goed bereikbaar bent. Je kunt bij een Ben sim-only kiezen tussen een 4G of 4G Extra Snel internetbundel. Het verschil tussen deze twee is 100Mbops voor het 4G abonnement en 225 Mbps voor het 4G Extra Snel abonnement. Beiden gaan dus ook over het netwerk van T-Mobile.

Contractduur Ben sim-only

Bij Ben kan je bij de sim-only abonnementen kiezen uit 3 verschillende lengtes van je contract. Zo heb je bij Ben de keuze voor een sim-only abonnement dat je maandelijks op kunt zeggen of je kunt kiezen voor een contract van twaalf of vierentwintig maanden. Als je liever nergens aan vast wilt zitten kun je het beste kiezen voor het Ben sim-only abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Als je kiest voor extra lage maandlasten, dan is een abonnement van vierentwintig maanden beter. Door deze opties kan je zelf kiezen of je voor meer vrijheid of lagere maandlasten kiest.

Overstappen naar Ben sim-only

Ben je van plan over te stappen op een goedkoper sim-only abonnement? Dan kan dit nu heel gemakkelijk en snel bij Ben. Het nummerbehoud is altijd gratis. Bij Ben doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat jij een probleemloze overstapt ervaart. Dit doen zij samen met de vorige provider. Zo kun jij zonder problemen overstappen naar jouw nieuwe Ben sim-only abonnement.

De voordelen van een Ben sim-only abonnement

Met een Ben sim-only abonnement:

  • Je betaalt niet voor de telefoon, maar je betaalt alleen voor het abonnement die je afgesloten hebt
  • Met de Ben app kun je je verbruik bekijken en geheel gratis je abonnement aanpassen als dat nodig is
  • Keuze voor een maandelijks opzegbaar sim-only abonnement
  • Gratis nummerbehoud
  • Ben werkt met een betrouwbaar netwerk. Je kunt op het netwerk van T-Mobile bellen, sms’en en internetten
  • Een goedkope sim-only provider
  • De lage prijzen van Ben sim-only
  • Je kunt de bundel maandelijks aanpassen (alleen bij opzegbaar abonnement)
  • Het kiezen van een abonnement voor 2 jaar
  • Je oude nummer mag je gratis behouden

Sim-only van Ben, alles op een rijtje

Ben heeft 4G netwerk van T-Mobile en is bekend door hun goedkope sim-only provider. Je kunt bij Ben goedkoop een sim abonnement krijgen. De abonnementen van Ben zullen je verrassen. Goedkoop een Sim abonnement waarmee je lang kunt bellen. Wil je niet te veel uitgeven aan een telefoonabonnement dan kan Ben voor jou een oplossing zijn.

Duur van een Ben sim-only contract

Als je kiest voor Ben sim-only dan kun je kiezen voor een abonnement voor een maand of zelfs voor twee jaar. Je kunt gemakkelijk bij Ben je contract samenstellen. Het maakt niet uit hoeveel belminuten je wilt hebben. Er zijn diverse mogelijkheden. Vanaf 100 minuten tot het onbeperkt bellen.

Je kunt kiezen uit vijf databundels. De databundels gaan vanaf 500 MB en kunnen oplopen tot 6000 MB. Ben heeft tussentijds acties lopen waar je als klant van kunt profiteren. Een actie kan zijn dat je data krijgt verdubbeld. Dat is toch leuk! De internetbundels van Ben zijn voorzien van 4G internet.

Ben bundels waar je van kunt profiteren

Je kunt naast je belminuten en databundel kiezen voor een sms-bundel. Je kunt met de SMS Bundel 1000 extra sms’jes versturen elke maand. Voor € 3,50,- per maand kun je de bundel erbij krijgen.

Buiten je bundel bellen of internetten

Als je belminuten op zijn of je datalimiet dan kun je wel blijven bellen of internetten, maar dan zijn er kosten aan verbonden. Buiten je bundel betaal je voor het bellen € 0.31 per minuut en voor internetten ga je € 0,10 per MB betalen.

Zodat je geen onverwachte kosten krijgt, zal Ben je altijd een sms sturen wanneer jij 80% van je bundel hebt opgemaakt. Als de bundel is verbruikt word je eveneens door Ben geïnformeerd via sms en per e-mail.

Het netwerk van Ben sim-only

Ben sim-only maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Het is zeer betrouwbaar en is bekend om de goede 3G en 4G dekking. Het netwerk van T-Mobile is goed en wordt als een van de beste gerekend.

Weetjes over Ben sim-only

Sim-only Ben is actief sinds 1999 en zijn lang onderdeel geweest van T-Mobile. Nu een aantal jaren verder zijn ze bezig onder de naam Ben. Ben maakt nog altijd gebruik van de diensten van T-Mobile. Een abonnement bij Ben kun je krijgen voor een scherpe prijs. De sim-only abonnementen zijn voor iedereen betaalbaar. Bellen of internetten via Ben zorgt ervoor dat je in contact kunt blijven met iedereen.

Hoe duur is een abonnement voor onbeperkt bellen?

Als je veel belt naar je familie of vrienden kan dat soms oplopen in kosten. Je kunt dan kiezen voor een sim-only abonnement waarmee je onbeperkt kunt bellen. Een abonnement met onbeperkt bellen is goedkoop.

Je kunt dat al doen voor € 4,00 per maand. Je zorgen maken over extra kosten is dan niet meer nodig. Ben zal je laten weten wanneer je abonnement bijna op is. Je krijgt via sms een berichtje dat je belminuten bijna op zijn.