Delta mobiel
sim-only abonnementen

Hieronder vind je van DELTA mobiel de sim-only deals op een rijtje. Op deze pagina vergelijken we de actuele abonnementen en prijzen.

DELTA sim-only abonnementen vergelijken

In sommige gevallen is het fijner als je je vrijheid houdt en wil je liever een los mobiel abonnement afsluiten en een los toestel aanschaffen. Dit heet teen sim only-abonnement. DELTA mobiel is een van de providers waarbij je er voor kan kiezen om zo’n sim-only abonnement af te sluiten en dus geen toestel erbij af te nemen in het contract. Via het betrouwbare netwerk van T-mobile waar DELTA mobiel gebruik van maakt heb je altijd internet en kun je eindeloos bellen. Op deze pagina vind je van DELTA mobiel de sim-only abonnementen en vergelijkingen en word je op weg geholpen in het aanbod van hun sim-only abonnementen.

Welke sim-only abonnementen heeft DELTA mobiel?

DELTA mobiel biedt verschillende sim-only abonnementen aan. Zo heb je de mogelijkheid om al vanaf 1GB een databundel aan te schaffen in combinatie met een belbundel van 120 belminuten en 25 sms’jes tot aan 30GB met onbeperkt bellen en 100 sms’jes.

Je kunt dus jouw persoonlijke abonnement kiezen op basis van de hoeveelheid MB’s die jij als internet per maand nodig hebt gecombineerd met het aantal belminuten en sms’jes zonder dat je ook vast zit aan het aanschaffen van een mobiel toestel. Als je een mobiel toestel wilt aanschaffen bij DELTA mobiel heb je wel de mogelijkheid om een toestel erbij aan te schaffen tegen een scherp tarief.

Als je kiest voor de hogere bundels dan krijg je er nog meer extra’s bij zoals een gratis Film1-pakket, waarbij je onbeperkt films kunt kijken op deze zender. Zo kun je zowel thuis als onderweg al je favorieten films bekijken wanneer het jou uitkomt.

De voordelen als je ook DELTA internet hebt

Als je internet van DELTA mobiel hebt, dan profiteer je volop van extra’s. Zo heb je recht op het dubbele aantal data voor het hele gezin, maar ook krijg je 5euro extra korting voor elk DELTA abonnement dat je op hetzelfde adres hebt en krijg je een extra tv-pakket inclusief onder andere ESPN Compleet, BBC en Entertainment.

Als je kiest voor een mobiel abonnement van 6GB internetbundel of meer dan heb je ook recht op extra internetsnelheid bij je thuis. Zo wordt je huidige internetsnelheid met 25 Mbps verhoogd tot een maximum van 400 Mbps downloadsnelheid.

Naast het standaard internet dat DELTA internet biedt, heb je ook de mogelijkheid om een Glasvezel Flexpakket aan te schaffen. Zo krijg je dubbele data, korting op je mobiele abonnement en vanaf een 6GB bundel kun je onbeperkt bellen en krijg je het tv-pakket van ESPN compleet erbij.

DELTA mobiel familievoordeel

Je kunt met DELTA mobiel familievoordeel jouw thuis abonnement en mobiele abonnement koppelen waardoor je van extra familievoordeel geniet. Je kunt van de voordelen genieten voor elk persoon op hetzelfde woonadres.

Zo heb je verschillende acties die kunnen bestaan uit kortingen op de abonnementen, maar ook een verhoging van je internetsnelheid thuis of een verdubbeling van je databundel op je sim-only abonnement bij DELTA mobiel.

Een ander mooi voordeel is dat je tijdens de looptijd het contract bij DELTA mobiel kunt aanpassen zonder extra kosten. Je kunt jouw abonnement zowel up- als downgraden na je contract en upgraden tijdens het lopende contract. Wijzigingen die je wilt doen gaan op de eerste dag van de volgende kalendermaand in en je moet rekening houden met één werkdag verwerkingstijd.

Welke provider gebruikt DELTA voor mobiele abonnementen?

DELTA mobiel heeft geen eigen netwerk waar zij gebruik van maken, maar gebruiken het betrouwbare en razendsnelle netwerk van T-mobile. Het netwerk dat T-mobile heeft opgezet is bekroond tot het meest betrouwbare netwerk van Nederland, waardoor je dus ook bij DELTA mobiel verzekerd bent van een goede bereikbaarheid.