Hollandsnieuwe sim-only abonnementen

De sim-only abonnementen van Hollandsnieuwe op een rijtje, zodat jij altijd het sim-only abonnement vind dat bij jou past.

Je hebt verschillende telecomproviders waaronder Hollandsnieuwe. Hollandsnieuwe is een dochter provider van Vodafone. Bij Hollandsnieuwe combineren ze de kenmerken van prepaid en een abonnement. Je zult merken dat een sim-only abonnement de controle van prepaid heeft, maar dat je een lager tarief betaald dan bij een prepaid.

Overstappen naar Hollandsnieuwe sim-only?

Wil je de overstap maken naar een Hollandsnieuwe sim-only abonnement? Dit kan vanaf vier maanden voordat je huidige contract afloopt. Als je de overstap neemt, dan kun je er geheel kosteloos voor kiezen om je nummer te behouden. Dit regelt Hollandsnieuwe voor je. Zij zorgen ervoor dat er geen dubbele kosten in rekening gebracht zullen worden tijdens je overstap naar je nieuwe sim-only abonnement.

Wat kun je verwachten bij het overstappen?

Stap je over naar een Hollandsnieuwe sim-only abonnement dan kun je het de volgende zaken verwachten:

  • Je zult geen dubbele abonnementskosten krijgen
  • Je kan geheel kosteloos kiezen voor nummerbehoud
  • Je kunt zorgeloos overstappen, we zullen alles regelen voor je

Sim-only afsluiten bij Hollandsnieuwe

Er zijn vier belangrijke punten voor het eenvoudig afsluiten van je nieuwe Hollandsnieuwe sim-only abonnement. Het is daarbij belangrijk dat je weet hoe het werkt.

Je bundel kiezen

Je kunt online een bestelling plaatsen voor de sim-only bundel die jij hebt gekozen. Tijdens het bestelproces heb je de mogelijkheid om ervoor te kiezen om je nummer te behouden. Dit is geheel kosteloos.

De overstap wordt geregeld

Zodra je hebt gekozen voor nummerbehoud, neemt Hollandsnieuwe met je huidige provider contact op. Je nummerbehoud gaat pas van start op de datum dat je huidige abonnement afloopt. Je kunt pas echt overstappen als je huidige provider heeft bepaald wanneer de eerst mogelijke datum is waarop je nummer volledig overgenomen kan worden. De exacte datum hoor je van Hollandsnieuwe. Op die datum zul je merken dat je huidige abonnement niet meer werkt, als je op dat moment je nieuwe simkaart in je toestel plaatst ben je vanaf dat moment op je oude nummer bereikbaar via je nieuwe sim-only abonnement.

Opzegging van het oude contract

Als jij jouw contract nog niet hebt opgezegd, dan zal Hollandsnieuwe dit voor jou doen. Jij hoeft dus helemaal niets te doen. Hiervoor hoef je geen dubbele kosten te betalen.

Activeer je nieuwe sim only abonnement

Je zult je nieuwe simkaart en aanwijzingen hoe je de simkaart kunt activeren ruim voor de overstapdatum ontvangen. De datum waarop je nummer overgezet wordt zal je oude contract eindigen en kun je de nieuwe simkaart van Hollandsnieuwe in gebruik nemen.