Hollandsnieuwe sim-only abonnementen

De sim-only abonnementen van Hollandsnieuwe op een rijtje, zodat jij altijd het sim-only abonnement vind dat bij jou past.

Je hebt verschillende telecomproviders waaronder Hollandsnieuwe. Hollandsnieuwe is een dochter provider van Vodafone. Bij Hollandsnieuwe combineren ze de kenmerken van prepaid en een abonnement. Je zult merken dat een sim-only abonnement de controle van prepaid heeft, maar dat je een lager tarief betaald dan bij een prepaid.

Overstappen naar Hollandsnieuwe sim-only?

Wil je de overstap maken naar een Hollandsnieuwe sim-only abonnement? Dit kan vanaf vier maanden voordat je huidige contract afloopt. Als je de overstap neemt, dan kun je er geheel kosteloos voor kiezen om je nummer te behouden. Dit regelt Hollandsnieuwe voor je. Zij zorgen ervoor dat er geen dubbele kosten in rekening gebracht zullen worden tijdens je overstap naar je nieuwe sim-only abonnement.

Wat kun je verwachten bij het overstappen?

Stap je over naar een Hollandsnieuwe sim-only abonnement dan kun je het de volgende zaken verwachten:

  • Je zult geen dubbele abonnementskosten krijgen
  • Je kan geheel kosteloos kiezen voor nummerbehoud
  • Je kunt zorgeloos overstappen, we zullen alles regelen voor je

Sim-only afsluiten bij Hollandsnieuwe

Er zijn vier belangrijke punten voor het eenvoudig afsluiten van je nieuwe Hollandsnieuwe sim-only abonnement. Het is daarbij belangrijk dat je weet hoe het werkt.

Je bundel kiezen

Je kunt online een bestelling plaatsen voor de sim-only bundel die jij hebt gekozen. Tijdens het bestelproces heb je de mogelijkheid om ervoor te kiezen om je nummer te behouden. Dit is geheel kosteloos.

De overstap wordt geregeld

Zodra je hebt gekozen voor nummerbehoud, neemt Hollandsnieuwe met je huidige provider contact op. Je nummerbehoud gaat pas van start op de datum dat je huidige abonnement afloopt. Je kunt pas echt overstappen als je huidige provider heeft bepaald wanneer de eerst mogelijke datum is waarop je nummer volledig overgenomen kan worden. De exacte datum hoor je van Hollandsnieuwe. Op die datum zul je merken dat je huidige abonnement niet meer werkt, als je op dat moment je nieuwe simkaart in je toestel plaatst ben je vanaf dat moment op je oude nummer bereikbaar via je nieuwe sim-only abonnement.

Opzegging van het oude contract

Als jij jouw contract nog niet hebt opgezegd, dan zal Hollandsnieuwe dit voor jou doen. Jij hoeft dus helemaal niets te doen. Hiervoor hoef je geen dubbele kosten te betalen.

Activeer je nieuwe sim-only abonnement

Je zult je nieuwe simkaart en aanwijzingen hoe je de simkaart kunt activeren ruim voor de overstapdatum ontvangen. De datum waarop je nummer overgezet wordt zal je oude contract eindigen en kun je de nieuwe simkaart van Hollandsnieuwe in gebruik nemen.

Sim-only van Hollandsnieuwe, alles op een rijtje

Tegenwoordig zijn er wel heel veel verschillende telecomaanbieders met ieder zo hun eigen voordelen. Hollandsnieuwe is een telecomprovider die op voorhand goed nagedacht heeft, wat ze hun klanten zullen gaan bieden. Hollandsnieuwe bestaat nu ongeveer een jaartje of 11, maar heeft een flinke opmars doorgemaakt en eerlijk gezegd is dat niet eens zo gek. Ze zijn een dochteronderneming van Vodafone, hoewel Hollandsnieuwe enkel sim-only aanbiedt. Natuurlijk kun je een los toestel aankopen, wanneer dit gewenst is. De keuze is aan jou en je bent ook helemaal vrij in je keuze voor het afsluiten van de hoogte van je abonnement.

Waarom kiezen voor een Hollandsnieuwe sim-only abonnement?

Het is niet zo gek om een sim-only abonnement te kiezen, want deze zorgt er namelijk voor dat jij flink geld kunt besparen iedere maand. In eigenlijk alle gevallen kies je voor een abonnement voor één of twee jaar. Als je gaat voor een abonnement van twee jaar zal deze wel voordeliger uitpakken, dan een abonnement voor één jaar. Een groot voordeel van Hollandsnieuwe is, dat je maandelijks je abonnement aan kunt passen. Dit kan zowel omhoog als naar beneden zijn, hierdoor weet jij zeker dat je de bundel hebt die bij jou past. Een sim-only abonnement is eigenlijk in alle gevallen vele malen goedkoper, hoewel het vinden van de juiste provider een dingetje kan zijn. Bij Hollandsnieuwe zit jij precies goed als we kijken naar de verschillende sim-only abonnementen en de hoogte van de bundels.

Hoe zit het eigenlijk met de verschillende bundels?

Zoveel mensen, zoveel wensen zou je wel kunnen zeggen. Hollandsnieuwe kent net als alle andere telecombedrijven vele mogelijkheden op het gebied van de verschillende bundels. Hoewel het bij Hollandsnieuwe wel net een beetje anders gaat. De bundels bieden een verschillende grootte, hoewel deze allemaal goed zijn voor het internetten, bellen en sms’en. Men noemt dit ook wel een full-package. Dankzij deze full-package kun jij al jouw tegoed inzetten op de manier die jij wilt. Je kunt je bundel volledig gebruiken aan het internetten, maar je kunt het ook helemaal gebruiken om te bellen. De belminuten en de MB’s hebben namelijk allemaal dezelfde waarde.

Supersnel internetten

Als jij een sim-only abonnement afsluit bij Hollandsnieuwe dan kun jij supersnel internetten, want alle abonnementen zijn namelijk voorzien van het snelle 4G netwerk. Wist je dat je met 4G wel een snelheid kan halen van zeker 250 Mbps? Doordat Hollandsnieuwe een dochteronderneming is van Vodafone, kun je zelfs op vakantie in het buitenland genieten van een goede dekking.

Wat zijn de voordelen van Hollandsnieuwe?

  • Je hebt nooit te maken met kosten buiten je bundel, Hollandsnieuwe stuurt een sms als de limiet bijna bereikt is. Je kunt nooit over je bundel, mits je besluit een bundel bij te kopen. Hiermee is een sim-only ook zeer geschikt voor kinderen, want er zullen zich nooit onverwachte kosten voordoen.
  • Je hebt slechts één bundel die goed is voor bellen, internetten en sms’en. Je bepaalt zelf hoe jij je bundel wilt besteden, waardoor je bundel altijd bij je past. Een ander voordeel is dat je nooit meer zonder internet hoeft te zitten.
  • De bundel die jij hebt kun je altijd aanpassen. Het maakt niet uit of je het omhoog of juist omlaag wilt zetten, want het is allemaal mogelijk. Het grote voordeel hiervan is dat je nooit te hoge kosten maakt.
  • Je bundel werkt op het 4G netwerk, dat is razendsnel internet en onderdeel van Vodafone. Zoals we allemaal eigenlijk wel weten heeft Vodafone een super goede dekkingsgraad en daar blijft Hollandsnieuwe zeker niet achter.