KPN sim-only abonnementen

De sim-only deals van KPN op een rijtje. Wij vergelijken
altijd de actuele abonnementen en prijzen voor je.

Wanneer je geen abonnement met toestel wil kan je er voor kiezen om een sim-only abonnement te nemen. KPN is een van de grootste providers van mobiele abonnementen in Nederland en heeft een van de beste netwerken. Daarom is KPN een populaire provider voor een sim-only abonnement. Op deze pagina vergelijken we alle KPN sim-only abonnementen en helpen je op weg in het aanbod van KPN sim-only.

Wat is een KPN sim-only abonnement?

Een KPN sim-only abonnement is een abonnement waarbij je geen smartphone neemt. De betekenis van sim-only is dan ook letterlijk: alleen een simkaart. Je betaald dus niet maandelijks voor een telefoon maar alleen voor de bel en internet bundels die bij de simkaart zitten. Er zijn verschillende sim-only abonnementen van KPN die we op deze pagina onder de loep nemen.

Een sim-only abonnement is dus een telefoonabonnement zonder een telefoon. Je betaalt wel iedere maand abonnementskosten. Het is anders dan bij een prepaid, want daar betaal je vooraf voor je gebruik en als het op is moet je zelf je tegoed bijvullen. Bij een sim-only abonnement heb je elke maand een vast tegoed voor bellen, internet en sms’en. De abonnementskosten van een sim-only KPN betaal je per factuur en meestal via automatische incasso.

Waarom een KPN sim-only abonnement nemen

Een sim-only abonnement is over het algemeen een stuk goedkoper dan een abonnement met toestel maar ook flexibeler. Wanneer je een abonnement met toestel neemt krijg je er een telefoon bij tegen (vaak) een kleine betaling. Een KPN Mobiel sim-only is goedkoper en op die manier kan je dus besparen. Een KPN sim-only abonnement kan wel tot tachtig procent goedkoper zijn dan een abonnement met toestel. Je hebt geen telefoon die afbetaald hoeft te worden met kredietaanschaf. Ook is een KPN sim-only abonnement heel erg flexibel. Vaak is een sim-only abonnement per maand opzegbaar en kan je de bundel zelf samenstellen zodat je zelf het aantal belminuten, sms’jes en de data bepaalt.

De voordelen van KPN sim-only

De twee grootste voordelen van KPN sim-only zijn zelf een telefoon regelen en een lage maandelijkse telefoonrekening. Maar daarnaast zijn er nog een aantal voordelen:

  • KPN mobiel voordelen: Wanneer je vaste tv of internet heb dan heb je met een Sim-only hussel mobiel voordelen. Daardoor heb je korting op de telefoonrekening. Je krijgt dan ook extra’s voor internet en tv thuis.
  • Korting op Unlimited data: Hierbij heb je onbeperkt internetten in Nederland en in de EU 22 GB internet.
  • Alle abonnementen zijn 5G klaar: De mobiele abonnementen zijn allemaal klaar voor 5G. Kan jou telefoon 5G ondersteunen dan kan je er straks kostenvrij gebruik van maken.

Welke KPN sim-only data abonnementen zijn er?

Wanneer je een abonnement neemt voor sim-only bij KPN heb je keuze uit een drietal abonnementen:

  • Unlimited data: Hierbij kan je onbeperkt bellen & sms’en en zit je nooit zonder data. Bij een KPN onbeperkt internet abonnement heb je 50 GB die je mag delen met andere KPN mobiel abonnementen op hetzelfde adres. Het is ook mogelijk om dit sim-only abonnement maandelijks aan te passen.
  • Een abonnement met 20 GB: Ook bij dit sim-only abonnement heb je onbeperkt bellen en sms’en, echter met 20 GB data.
  • Een abonnement met 10 GB: Dit sim-only abonnement is gelijk aan de twee bovenstaande sim-only abonnementen. Echter met 10 GB data in plaats van 20 GB of unlimited.