Lebara sim-only abonnementen

Alle Lebara sim-only abonnementen met elkaar vergelen
en voor jou op een rijtje gezet.

Lebara staat bekend om hun uitgebreide bundels en goedkope abonnementen. Door alle Lebara sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken, vind je het abonnement wat het beste bij jouw gebruik past. Hieronder vind je een lijst met alle Lebara sim-only abonnementen. Hierbij kan je zelf kiezen hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, zodat je altijd het juiste abonnement te zien krijgt.

Sim-only van Lebara

Met een Lebara sim-only abonnement betaal je maandelijks voor de hoeveelheid belminuten, sms’jes en MB’s die je hebt gebruikt. Je hoeft je tegoed niet op te waarderen, zoals dat bij een prepaid abonnement wel moet. Zoek een geschikt Lebara sim-only abonnement dat bij je past. Er is voldoende keuzes om uit te kiezen. Er zal vast en zeker wel een geschikt sim-only abonnement voor je tussen staan.

Waarom kiezen voor Lebara?

Lebara staat bekend om de lage prijzen en je zult daarom ook nooit te veel betalen met een sim-only abonnement van Lebara. Je hebt in heel Nederland goed bereik met Lebara. Lebara maakt namelijk gebruik van het KPN netwerk. Bij een sim-only abonnement (dus zonder toestel) sluit je geen telefoon af. Je kunt huidige telefoon gebruiken of los een toestel aanschaffen.

De voordelen van Lebara sim-only

Er zitten aardig wat voordelen aan een Lebara sim-only abonnement.

Je bundel is geldig in heel de EU

Je Lebara sim-only bundel is in heel de EU te gebruiken. Je kunt gerust internetten, bellen en sms’en in het buitenland. Dit gaat via je databundel. Dit kan erg handig zijn voor mensen die vaak voor werk op reis moeten naar een EU land. Je zult daar ten alle tijden bereikbaar zijn.

Je kunt bellen naar het buitenland

Als je familie of vrienden hebt wonen in het buitenland, dan is een sim-only van Lebara een goede keuze. Je kunt met de sim-only abonnementen van Lebara voordelig bellen naar het buitenland. Je kunt dus met een gerust hart naar je familie of vrienden bellen voor een super laag tarief.

De Lebara app

Je hebt altijd inzicht in je verbruik en de facturen met de My Lebara app. Zo kun je alles in de gaten houden en kom je nooit voor verrassingen te staan.