Lebara sim-only abonnementen

Alle Lebara sim-only abonnementen met elkaar vergelen
en voor jou op een rijtje gezet.

Lebara staat bekend om hun uitgebreide bundels en goedkope abonnementen. Door alle Lebara sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken, vind je het abonnement wat het beste bij jouw gebruik past. Hieronder vind je een lijst met alle Lebara sim-only abonnementen. Hierbij kan je zelf kiezen hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, zodat je altijd het juiste abonnement te zien krijgt.

Sim-only van Lebara

Met een Lebara sim-only abonnement betaal je maandelijks voor de hoeveelheid belminuten, sms’jes en MB’s die je hebt gebruikt. Je hoeft je tegoed niet op te waarderen, zoals dat bij een prepaid abonnement wel moet. Zoek een geschikt Lebara sim-only abonnement dat bij je past. Er is voldoende keuzes om uit te kiezen. Er zal vast en zeker wel een geschikt sim-only abonnement voor je tussen staan.

Waarom kiezen voor Lebara?

Lebara staat bekend om de lage prijzen en je zult daarom ook nooit te veel betalen met een sim-only abonnement van Lebara. Je hebt in heel Nederland goed bereik met Lebara. Lebara maakt namelijk gebruik van het KPN netwerk. Bij een sim-only abonnement (dus zonder toestel) sluit je geen telefoon af. Je kunt huidige telefoon gebruiken of los een toestel aanschaffen.

De voordelen van Lebara sim-only

Er zitten aardig wat voordelen aan een Lebara sim-only abonnement.

Je bundel is geldig in heel de EU

Je Lebara sim-only bundel is in heel de EU te gebruiken. Je kunt gerust internetten, bellen en sms’en in het buitenland. Dit gaat via je databundel. Dit kan erg handig zijn voor mensen die vaak voor werk op reis moeten naar een EU land. Je zult daar ten alle tijden bereikbaar zijn.

Je kunt bellen naar het buitenland

Als je familie of vrienden hebt wonen in het buitenland, dan is een sim-only van Lebara een goede keuze. Je kunt met de sim-only abonnementen van Lebara voordelig bellen naar het buitenland. Je kunt dus met een gerust hart naar je familie of vrienden bellen voor een super laag tarief.

De Lebara app

Je hebt altijd inzicht in je verbruik en de facturen met de My Lebara app. Zo kun je alles in de gaten houden en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Sim-only van Lebara, alles op een rijtje

Een sim-only abonnement wordt steeds vaker gekozen. Dit komt omdat je gemakkelijk van telefoon kan wisselen terwijl je hetzelfde abonnement behoud. Lebara staat bekend als een goedkope sim-only provider die nationaal en internationaal scherpe prijzen biedt voor onbeperkt bellen, sms’en en mobiele data. De provider biedt vaak aanbiedingen aan zodat je voor een lage prijs het sim-only abonnement kan afsluiten waar je naar op zoek bent.

De verschillende opties voor een sim-only abonnement bij Lebara

Als je kiest voor een sim-only abonnement bij Lebara dan krijg je standaard onbeperkt bellen en sms’en binnen de EU. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende databundels. De databundels waar je uit kan kiezen zijn 2GB, 5GB, 7GB of 10GB. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de international bundel te selecteren. Door middel van deze bundel kan je voor 5 euro extra per maand internationaal bellen binnen de EU + 17 landen buiten de EU. De abonnementen zijn af te sluiten als maandelijks opzegbaar sim-only abonnement of een 2-jarig abonnement. Voor een maandelijks opzegbaar contract wordt door Lebara geen extra toeslag gerekend, wat wel vaak voorkomt bij andere mobiele providers.

Daarnaast biedt Lebara ook veel andere voordelen. Als eerst maakt de sim-only provider van het betrouwbare KPN-netwerk. Dit zorgt ervoor dat je overal in Nederland dekking hebt. De provider biedt scherpe deals voor sim-only zoals onbeperkt bellen & SMS + 5 GB mobiele data voor maar €10.00 per maand. Daarnaast krijg je geen kredietcheck. Een abonnement kan worden afgesloten bij een BKR-registratie. De internationale bundel geeft je de mogelijkheid om onbeperkt gratis te bellen en sms’en naar alle landen binnen de EU en 17 landen daarbuiten. Dit is erg handig voor mensen die in contact blijven met mensen uit het buitenland of vaak op reis gaan.

Omdat de provider geen extra toeslag rekent voor een maandelijks opzegbaar contract en de mogelijkheid om via het internationale pakket onbeperkt te bellen naar het buitenland maakt Lebara een van de favoriete providers van internationale studenten maar ook Nederlanders. Door de internationale bundel voor 5 euro extra per maand te kiezen kan je bellen naar landen zoals Canada, China, Hong Kong, IJsland, India, Verenigde staten en Zuid-Afrika. Daarnaast kan je ook naar Turkije en Marokko bellen via vaste lijn. Dit is erg handig als je familie of kennis kent in een van deze landen.

Waarom voor Lebara kiezen?

Vanaf 2017 is Lebara begonnen op de sim-only markt. De provider was al langer bezig met prepaid simkaarten. Het bedrijf is de markt binnengetreden met een aanbod van verschillende abonnementen die erg aantrekkelijk zijn voor de Nederlandse bevolking. De provider biedt internationale abonnementen aan en heeft geen extra kosten voor een maandelijks opzegbaar abonnement. De provider maakt gebruik van het stabiele KPN 4G netwerk. Dit netwerk is erg betrouwbaar en ondervindt bijna nooit problemen. Daarnaast biedt het netwerk dekking door heel Nederland en zorgt ervoor dat je overal bereikbaar bent. Handig toch?

Als je dus op zoek bent naar een maandelijks opzegbaar abonnement tegen een vrij lage prijs? Dan is Lebara de juiste provider voor jou. Als je contacten hebt in het buitenland waar je graag mee wilt bellen dan is het internationale pakket van Lebara ook echt een aanrader. De prijzen zijn scherp en je hebt aardig wat keuze uit verschillende abonnementen.

Het nadeel van Lebara is dat alle Sim-only abonnementen standaard onbeperkt bellen en sms’en binnen de EU bevatten. Als je weinig belt of gebruikt maakt van sms’jes sturen betaal je eigenlijk voor niks. Desondanks is Lebara een van de goedkopere providers van Nederland.