Simpel sim-only abonnementen

Simpel heeft verschillende sim-only abonnementen
op deze pagina zetten we ze allemaal voor je op een rij.

Met een sim-only abonnement van Simpel kun je bellen, sms’en en internetten vanaf € 3,50 per maand. Je hebt dan een 4G-internet verbinding. Je kunt alles zelf regelen op de website van Simpel. Simpel heeft alleen sim-only abonnementen en levert geen dure toestellen mee. Daarnaast heeft Simpel ook geen winkels. Wil jij een abonnement waarbij je goedkoop kunt bellen, sms’en en internetten? Je kunt dan de sim-only abonnementen van Simpel hieronder met elkaar vergelijken en het abonnement kiezen die bij jou past.

Het netwerk van Simpel

Simpel maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Het T-Mobile netwerk is het beste geteste netwerk van Nederland. Hierdoor kun je met mobiel internet van Simpel gemakkelijk surfen, filmpjes kijken of muziek luisteren. Je hebt een 4G-internet verbinding, waarbij je supersnel en stabiel mobiel internet hebt. Dit is allemaal mogelijk met een Simpel sim-only abonnement.

Een flexibel simpel sim-only abonnement

Simpel heeft flexibele sim-only abonnementen. Je kunt je Simpel abonnement geheel kosteloos maandelijks aanpassen. Dit kun je doen via de persoonlijke mijn Simpel pagina. Hierdoor kun jij controle houden over je sim-only abonnement. Je bundel kun je maandelijks omhoog of omlaag bijstellen. Ben je zes maanden voor het einde van je contract? Dan kun je ervoor kiezen om je contract te verlengen. Zo blijf je als klant profiteren van de kortingen die een Simpel sim-only abonnement te bieden heeft.

De mijn Simpel app

Met de mijn Simpel app kun je jouw abonnement snel en gemakkelijk beheren. Daarnaast heb je een betaalde dienst die het plafond heet. Hier heb je controle over al de kosten van je sim-only abonnement.

De voordelen van Simpel sim-only

Bij Simpel kies je voor eerlijkheid. Je maakt gebruik van het T-Mobile netwerk waarbij je met een 4G-verbinding goedkoop kunt bellen, sms’en en internetten. Daarbij heb je ten alle tijden controle over je kosten. We hebben enkele voordelen van een Simpel sim-only abonnement voor je op een rijtje gezet:

  • Je hebt ten alle tijden een supersnel 4G-internet
  • Je hebt in het plafond controle over al je kosten
  • Je abonnement is flexibel
  • Je simkaart is voor ieder toestel geschikt
  • Je kunt meerdere abonnement beheren vanuit één account
  • Verbinding via het betrouwbare T-Mobile netwerk
  • De gesprekken zullen per seconden worden afgerond
  • Je simkaart wordt binnen twee werkdagen geleverd

Sim-only van Simpel, alles op een rijtje

Het is soms lastig om een goede keuze te maken uit al de sim-only abonnementen die aangeboden worden. Waar moet je naar kijken.  Zitten er geen haken en ogen aan een sim-only abonnement? Bij Simpel hoef je je daarover geen zorgen te maken. De merknaam is niet voor niets gekozen. Een abonnement van Simpel is eenvoudig en er zitten zeker geen addertjes onder het gras verborgen.

Goedkope abonnementen van Simpel

Simpel staat bekend om de goedkope abonnementen die zij aanbieden. Met een sim-only abonnement van Simpel kun je voordelig bellen, berichten sturen en surfen op het internet. Simpel heeft ook Verdubbeldagen, Eurokrakers en de Simpel Most Wanted Deals zijn er ook vaak. Je kunt een belplafond instellen waardoor je altijd controle hebt over de kosten en dat is wel zo fijn. Je gaat op die manier nooit te snel door je tegoed heen en je loopt ook niet het risico om voor hoge kosten komen te staan. Het is mogelijk om jouw abonnement iedere maand naar boven of beneden aan te passen. Op die manier heb je een abonnement die altijd bij jou past, op ieder moment.

Simpel maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Je hebt dus altijd een goed bereik en het netwerk van hen is stabiel. Het fijne is ook dat er geen kredietcheck gedaan wordt. Daardoor is iedereen welkom bij Simpel.

Welke abonnementen heeft Simpel?

Er zijn vijf verschillende abonnementen die Simpel aanbiedt. Allen zijn sim-only abonnementen. Je kunt kiezen uit een één- of tweejarig contract. Het is zo dat je met een tweejarig abonnement goedkoper uit bent per maand dan met een éénjarig abonnement. Je hebt al een abonnement voor twee euro en vijftig cent per maand. Hiervoor krijg je 100 belminuten, 50 sms’jes en 250GB. Wil je graag een grotere databundel dan heb je nog de keuze uit 1GB, 2GB, 4GB of 6 GB data. Wil je graag onbeperkt kunnen bellen dan kun je ook kiezen voor een onbeperkt bellen abonnement. Je betaalt hiervoor één euro en vijftig cent extra per maand.

Wat zijn de voordelen van Simpel?

Je krijgt supersnel 4G internet op het netwerk van T-Mobile. Wil je graag je oude nummer behouden als je overstapt naar Simpel, dan is dit mogelijk. Dit wordt gratis voor je geregeld. Denk je dat je een bepaalde maand meer data gaat verbruiken of juist minder, dan kun je de bundels naar boven of beneden aanpassen. Dit mag je maandelijks doen. Zo heb je altijd de juiste bundel voor de betreffende maand. Verder heb je ook geen last van een kredietcheck waardoor je het risico zou kunnen lopen op een weigering van het abonnement. Je wordt dus altijd toegelaten.

Simpel is ook geschikt voor kinderen

Bij Simpel heb je de mogelijkheid om een bel en dataplafond in te stellen. Je hebt daardoor de volledige controle op de kosten voor internetten en mobiel bellen. Je kunt dit bel en dataplafond instellen vanaf tien euro per maand. Als je op een gegeven moment negentig procent hebt bereikt krijg je van Simpel een sms met een waarschuwing. Als je het bel en dataplafond hebt bereikt, ontvang je opnieuw een sms met een waarschuwing en wordt de simkaart geblokkeerd voor al het uitgaande verkeer.

Je kunt wel gewoon berichten ontvangen maar er niet op reageren. Als iemand jouw belt kun je natuurlijk wel gewoon het gesprek opnemen en beantwoorden. Simpel abonnementen zijn dus zeer geschikt voor kinderen. Zij leren op deze manier op een verantwoorde manier met een telefoonabonnement omgaan. Een abonnement is overzichtelijk. Dit is ook het doel van de provider.