Simyo sim-only abonnementen

Alle sim-only abonnementen van Simyo op een rij
gezet zodat jij de beste keuze kan maken.

Opzoek naar een voordelig sim-only abonnement? Dan kun je kiezen voor Simyo sim-only. Bij Simyo vindt je leuke aanbiedingen. Bij Simyo kun je kiezen voor veel internetten maar weinig belminuten of je kunt kiezen voor een uitgebreidere belbundel. Met een sim-only abonnement van Simyo heb je alleen een simkaart. Deze is gekoppeld aan je sim-only abonnement. Als je naast je abonnement ook een toestel erbij wilt, dan zul je deze er los bij moeten kopen of een Simyo abonnement met telefoon moeten afsluiten.

Een sim-only abonnement van Simyo

Simyo staat bekend om hun voordeel en kwaliteit. Bij Simyo heb je een voordelig mobiel sim-only abonnement. Je zal alleen betalen voor je abonnement. Je hebt dus geen last van hoge maandelijkse kosten voor een toestel.

Waarom kiezen voor sim-only van Simyo

Simyo is een provider. Er is altijd een Simyo sim-only abonnement dat aan jouw wensen voldoet. Ook voor mensen die weinig tot niet bellen of juist heel veel bellen zijn er passende Simyo abonnementen. Mensen die een onbeperkte databundel willen kunnen ook terecht bij Simyo.

De voordelen van een Simyo abonnement

Als je een abonnement wilt afsluiten bij Simyo dan wil je natuurlijk de voordelen hiervan weten. We hebben enkele voordelen van een Simyo sim-only abonnement voor je opgezocht en uitgewerkt om je een duidelijk beeld te geven.

Nooit last van buitenbundelkosten

Je zult bij Simyo nooit last hebben dat je hoge kosten maakt buiten je bundel. Als je buiten je bundel komt met de MB’s die je verbruikt hebt zul je geen torenhoge kosten betalen. Het voordeel is dat je internet niet wordt stopgezet zodra jij buiten je bundel komt. Het wordt alleen vertraagd.

Inzicht via mijnsimyo

Wil je weten wat je verbruikt hebt, je financiële gegevens inzien en wil je inzicht in je huidige sim-only abonnement? Dat kan in mijnsimyo zowel via de app of via de website kun je al deze gegevens inzien.

Zelf je opzegtermijn bepalen

Je kunt bij Simyo kiezen tussen een abonnement van 1 jaar, 2 jaar of een maandelijks opzegbaar sim-only abonnement. Als je een maandelijks opzegbaar abonnement hebt dan kun je dit iedere maand omhoog en omlaag zetten.

Sim-only van Simyo, alles op een rijtje

Een Sim-only abonnement wordt gebruikt door vele Nederlanders. Het houd in dat je abonnement is verbonden aan je simkaart, onafhankelijk van welke mobiel je gebruikt. Dit heeft natuurlijk het voordeel dat je gemakkelijk van telefoon kan wisselen en niet verbonden zit aan de mobiel die je bij het abonnement krijgt en de kosten van het abonnement een stuk goedkoper zijn. Het nadeel is wel dat je een telefoon moet kopen. In dit artikel leggen wij uit waarom een Sim-only abonnement van Simyo de juiste keuze kan zijn voor jou.

Waarom kiezen voor een Sim-only abonnement van Simyo?

Simyo is een bedrijf dat Sim-only abonnement biedt tegen een lage prijs. Het bedrijf maakt gebruik van het KPN-netwerk en geeft je maandelijks de mogelijkheid om je abonnement aan te passen. Zo kan je bekijken hoeveel MB-data je nodig hebt voor de volgende maand en hoeveel belminuten of sms-berichtjes je wilt. Simyo is als onderneming van KPN sinds 2005 op de markt. Door de mogelijkheid om je bundel op maandelijkse basis te veranderen heeft de provider een goede reputatie door heel Nederland.

Zoals bijna elke provider is het assortiment opgesteld uit twee basis bundels. De ene bundel heeft 200 belminuten en de andere bundel heeft onbeperkt bellen. Daarnaast biedt Simyo vijf opties als het gaat om data. De opties zijn 1GB, 3GB, 6GB, 10GB of 15GB. Deze abonnementen worden standaard geleverd met 4G internet. Je kan kiezen tussen een Sim-only abonnement die maandelijks opzegbaar is maar ook voor een jaarlijks opzegbaar abonnement. Een jaarlijks opzegbaar abonnement is natuurlijk iets voordeliger. De mogelijkheid om je abonnement te verlengen krijg je bij Simyo als je 9 maanden klant bent. Via de app of mail kan je beslissen of je het bestaande abonnement wilt verlengen of niet.

Het Sim-only abonnement van Simyo wordt vaak gekozen omdat je de mogelijkheid hebt om kosteloos te veranderen tussen bundels. Dit kan gedaan worden op maandelijkse basis. Als je te veel data of belminuten over hebt in de maand kan je gemakkelijk overstappen naar een kleinere bundel. Dit is voor jou als klant iets voordeliger! Als je buiten de bundel gaat worden je data tarieven en belminuten alsnog in rekening gebracht mij de maandelijkse afschrijving van je abonnement. Daarom is het verstandig om goed op je data te letten!

Over Simyo zelf

Simyo is een onderneming die sinds 2005 op de Nederlandse markt bestaat. Omdat het een dochteronderneming is van KPN kunnen ze het netwerk van KPN gebruiken. Hierdoor is het netwerk van de provider erg stabiel. Door het bedrijf volledig online te regelen en te focussen op Sim-only abonnementen heeft Simyo een leidende marktpositie verworven. Het bedrijf is voor meer dan 10 keer door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste mobiele provider van Nederland. De uitstekende klantenservice en lage prijzen zorgen er voor dat Simyo een van de favorieten is van Nederland.

Om alle voor- en nadelen nog even op een rijtje te zetten: Simyo biedt abonnementen aan tegen een zeer lage prijs. Je kan de bundel maandelijks aanpassen. Een abonnement op jaarbasis is nog een stuk voordeliger maar ook maandelijks opzegbare abonnementen zijn mogelijk. Het bedrijf maakt gebruikt van het betrouwbare 4g netwerk van KPN en heeft hierdoor dekking door heel Nederland. Het nadeel is dat er geen dataplafond aanwezig is bij de provider en je dus goed moet opletten dat je niet over de grens gaat. Zodra je bundel volledig op is moet je extra betalen voor de data en belminuten die je gebruikt. Simyo is een van de beste Sim-only providers van Nederland en staat hier ook bekend om.