T-Mobile sim-only abonnementen

Wij hebben alle T-Mobile sim-only abonnementen
voor je vergeleken zodat je de beste keuze kan maken.

T-Mobile heeft verschillende sim-only abonnementen waar je uit kan kiezen. Wij hebben deze abonnementen voor je op een rij gezet zodat jij het beste T-Mobile sim-only abonnement kan vinden voor jouw wensen. In de vergelijker hieronder kan je alle T-Mobile abonnementen vergelijken op looptijd, belminuten, MB’s en prijs. Heb je een keuze gemaakt? Klik dan op “bekijk” om alle informatie en voorwaarden van het sim-only abonnement te bekijken.

Het beste netwerk van Nederland

T-Mobile heeft het beste mobiele netwerk van Nederland. Als je een sim-only abonnement van T-Mobile neemt kun je optimaal genieten van het meest bekroonde netwerk van Nederland. T-Mobile is voor de vijfde keer uit de test gekomen als beste mobiele netwerk van Nederland. Je kunt nu ook zonder risico overstappen naar het snelste 4G-netwerk. Als het je niet bevalt, kun je na een maand zo weer overstappen. Bij een T-Mobile sim-only abonnement zit je de eerste maand namelijk nergens aan vast.

Lage maandlasten met T-Mobile sim-only

Je kunt de maandlasten laag houden door te kiezen voor een sim-only abonnement van T-Mobile. Je zult alleen betalen voor je abonnementskosten. De kosten voor je toestel zitten hier niet bij in. Als je databundel op is worden hier geen extra kosten voor in rekening gebracht. Je zult alleen een lagere snelheid ervaren tot de maand voorbij is of je extra MB’s bijkoopt. Op deze manier zul je nooit onverwachts een hoge rekening krijgen met een sim-only abonnement van T-Mobile.

Flexibiliteit met het toestel

Als je nog een telefoon hebt die het goed doet dan kun je deze gewoon blijven gebruiken bij een sim-only abonnement. Zodra je telefoon kapot gaat of toe bent aan iets nieuws hoef je niet te wachten tot je abonnement is afgelopen voordat je een nieuw toestel kan aanschaffen. Met een T-Mobile sim-only abonnement weet je dus altijd waar je aan toe bent.

Unlimited van T-Mobile

Met een T-Mobile sim-only kun je van het Unlimited netwerk genieten. Je kunt een abonnement kiezen me onbeperkt bellen en internetten. Een Unlimited Sim-only van T-Mobile heeft de volgende voordelen;

  • Hoogwaardig sim-only netwerk
  • Landelijke 4G-dekking
  • Snelheid van +/- 65 Mb/s
  • Veel capaciteit door de hoeveelheid masten

Sim-only van T-Mobile, alles op een rijtje

Sim-only van T-Mobile, alles op een rijtje. Wil jij graag sim-only omdat je telefoon nog goed is? Dat kan bij T-Mobile. Je neemt dan een sim-only abonnement. Dit betekent dat je alleen een simkaart krijgt van T-Mobile. Je kunt zelf aangeven of je je nummer wilt behouden of dat je een nieuw nummer wilt. T-Mobile regelt dit allemaal voor jou.

Alleen maar een simkaart

Om alleen een simkaart te kopen bij T-Mobile ben je natuurlijk veel goedkoper uit dan wanneer je er ook een telefoon bij koopt. In principe sluit je een lening af en kies je ervoor om een maandelijks bedrag aan de provider te betalen. Zo los je je schuld af die je hebt gemaakt. Bij een sim-only abonnement betaal je alleen voor het verbruik van belminuten en data. Je kunt kiezen voor een bundel dat bij jou past. Daar betaal je dan ook voor en zo voorkom je ook dat je te veel betaalt.

Alles op een rijtje

Je kunt het abonnement dat je al hebt natuurlijk verlengen. Dit kan al vanaf drie of vier maanden van tevoren. Je hebt de mogelijkheid om je abonnement aan te passen. App en internet je nu vaker dan voorheen? Verhoog dan je datalimiet. Let op de aanbiedingen die T-Mobile heeft. Dit kan best interessant zijn. Ook sim-only biedt de mogelijkheid om ongelimiteerd te bellen en te internetten. Pas het abonnement aan op jouw wensen en betaal nooit te veel.

Razendsnel internetten

Sinds 2020 biedt T-Mobile ook 5G netwerk. Jij als klant van T-Mobile geniet van dit innovatieve netwerk. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een telefoon die klaar is voor 5G. Jij bepaalt wat je nodig hebt aan data en belminuten. Kies je voor ongelimiteerd dan maak je automatisch gebruik van 5G. En wist je dat je de specificaties van een sim-only abonnement één keer per maand voor niets kunt aanpassen?

Wereldwijd bereik

Met het abonnement naar keuze kun je in veel landen zonder problemen bellen en appen. Dit geldt voor in de EU-landen. Dan betaal je geen extra kosten als je binnen je bundel blijft. Ga je naar een land buiten de EU, dan is de Travel & Surf pas misschien wel wat voor jou. Check dit van tevoren goed zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Sim-only en simlockvrij

Wat is het verschil tussen sim-only en simlockvrij? Een simlockvrije telefoon betekent dat elke simkaart in elke telefoon kan. Gelukkig zijn alle telefoons tegenwoordig simlockvrij en past je sim-only abonnement, ongeacht welke provider je in de arm neemt, in elke telefoon.

Voordeel van T-Mobile

T-Mobile heeft meer dan alleen een mobiel abonnement. Je kunt een klantenvoordeel krijgen als je meerdere abonnementen afsluit. Denk hierbij aan bijvoorbeeld meer data of meer snelheid. T-Mobile biedt ook internet, televisie en bellen voor thuis. Kijk op de website wat jij nodig hebt voor in en om je huis. Hoe meer je afsluit hoe hoger je klantenvoordeel wordt.

Contractduur

Voor je een contract afsluit met T-Mobile kun je zelf kiezen voor 12 maanden of 24 maanden. Dit contract kun je niet maandelijks opzeggen. Het enige wat T-Mobile aanbiedt is om zonder extra kosten je abonnement aan te passen. Heb je gekozen voor 120 belminuten maar wil je bijvoorbeeld onbeperkt kunnen bellen? Dan is aanpassen geen probleem en kan dit geheel gratis één keer per maand. Wil je alsnog overstappen van een sim-only abonnement naar een abonnement met een toestel? Ook dit behoort bij de mogelijkheden die T-Mobile aanbiedt.

App van T-Mobile

Download de app van T-Mobile en zo heb je overzicht en inzicht van het abonnement dat je hebt afgesloten.