Tele2 sim-only abonnementen

Tele2 heeft een ruime keuze aan sim-only abonnementen. Wij hebben ze hieronder voor je vergeleken.

Bij Tele2 sim-only kun je super snel internetten. Dit kan voor een hele lage prijs en je kunt goedkoop bellen. Je kunt de duur van je sim-only abonnement en je bel en databundel zelf bepalen bij Tele2. Er is keuze uit een maandelijks opzegbaar sim-only abonnement of een abonnement voor 1 of 2 jaar. Bij Tele2 kun je kiezen voor Unlimited data of voor een kleinere sim-only bundel. De keuze is aan jou als je kiest voor een Tele2 sim-only abonnement.

Goedkope sim-only bij Tele2

Bij Tele2 heb je snel internet voor een scherpe prijs. Om nóg goedkoper uit te zijn kun je een vast sim-only abonnement nemen van een of twee jaar. Hiermee kun je een paar tientjes per jaar op besparen op je sim-only abonnementskosten.

Maandelijks opzegbaar sim-only abonnement

Als je kiest voor een maandelijks opzegbaar sim-only abonnement bij Tele2 zit je nergens aan vast. Het is extra flexibel en je kunt op ieder moment je abonnement opzeggen. Daarnaast kan je bij een maandelijks opzegbaar sim-only abonnement iedere maand de bundel kiezen die het best bij je gebruik op dat moment past.

Supersnel 4G- of 5G-netwerk

Bij tele2 maak je gebruik van het supersnelle 4G-netwerk. Je hebt het beste bereik en het snelste mobiel internet. Voor slechts € 2,- per maand kan je er ook al voor kiezen om gebruik te maken van het nieuwe 5G-netwerk van Tele2 bij je Sim-only abonnement. Let hierbij wel op dat je toestel geschikt moet zijn voor 5G, anders betaal je voor een dienst die je niet kan gebruiken.

Maak de overstap naar Tele2

Je kunt op ieder moment gemakkelijk overstappen naar een Tele2 sim-only abonnement. Je kunt vier maanden voor het einde van je huidige contract bij een andere provider al een sim-only abonnement bij Tele2 afsluiten. Je kunt dan kiezen voor nummerbehoud. Tele2 zal je abonnement bij je vorige provider opzeggen. De datum dat je contract bij je oude provider eindigt zal je Tele2 sim-only abonnement van start gaan. Je hoeft op die datum alleen nog maar je simkaart te wisselen en je bent weer bereikbaar op je huidige telefoonnummer.

Je Tele2 abonnement verlengen

Zodra je 1- of 2-jarig abonnement afloopt bij Tele2 verandert deze automatisch in een maandelijks opzegbaar abonnement met dezelfde voorwaarden. Je kunt er dan voor kiezen om bij Tele2 te blijven of over te stappen naar een andere sim-only provider.

Sim-only van Tele2, alles op een rijtje

Misschien ben je op zoek naar een goedkoop Sim-only abonnement. Dan heeft Tele2 voor jou goedkope abonnementen. Tele2 Sim-only abonnementen zijn niet alleen voordelig maar hebben ook nog veel andere voordelen. Je kunt kiezen voor een abonnement voor 1 of 2 jaar of een abonnement die je maandelijks kunt opzeggen.

Geen onverwachte kosten bij Tele2

Als je gaat voor een sim-only abonnement bij Tele2 dan hoef je niet bang te zijn dat je voor hoge bel en internetkosten komt te staan. Je kunt zelf altijd je abonnement aanpassen die je hebt. Wil je jouw bundel lager of hoger. Jij bepaalt hoe je bel of internet Sim bundel eruit komt te zien. Onverwachte kosten zul je niet snel hebben.

Kies je bel- en smsbundel bij Tele2

Tele2 heeft twee sim-only bel- en smsbundels. Als je voor een bel- en smsbundel gaat dan heb je de keuze uit 200 belminuten en smsjes of onbeperkt bellen. Je hoeft bij Tele2 geen belbundel te nemen. Heb je een belbundel en zijn je minuten op dan betaal je voor buiten je bundel € 0,25 per minuut.

Dat geldt ook voor je sms. Alle gesprekskosten die je maakt worden afgerond op hele minuten. Het bel en sms tegoed dat je hebt vanuit je abonnement is een maand geldig. Je kunt een bel- en smsbundel gemakkelijk uitbreiden met een databundel.

Kies je databundel bij Tele2 sim-only

Vind je het leuk om online te zijn dan kun je kiezen voor een databundel. Tele2 heeft vijf bundels die een maximale snelheid hebben van 225 Mbps (4G). Je kunt voor € 2,00 meer per maand 5G internet krijgen. De databundels die Tele2 je aanbiedt zijn:

  • 1GB
  • 2GB
  • 5GB
  • 7GB
  • 20GB
  • Sim-only met ongelimiteerd data

Een sim-only abonnement bij Tele2 zijn voordelig. Je kunt onbeperkt bellen samen met sms’en en internetten al hebben voor € 25,00. Dat is ideaal want je kunt binnen Nederland overal naar toe bellen zonder je zorgen te hoeven maken over de kosten.

Zolang je in jouw datalimiet blijft kan er niets gebeuren. Als je veel belt of online dan is het aan te raden om niet voor de laagste bundel te gaan. Je blijft altijd verzekerd ervan dat je niet over je limiet heen gaat.

4G bij je sim-only abonnement van Tele2

Als je gaat voor een sim-only abonnement bij Tele2 dan krijg je 4G internet gratis. Je kunt profiteren van een supersnelle verbinding. Je haalt een snelheid van maximaal 225 Mbps. Het netwerk dat Tele2 gebruikt is van T-Mobile. T-Mobile is een stabiel netwerk en een van de beste.

5G abonnement sim-only van Tele2

Sinds kort heeft Tele2 ook 5G abonnementen. T-Mobile verzorgt het netwerk aan Tele2. Je zit op een van de beste netwerken zodat je gerust kunt internetten. Als je een 4G abonnement hebt kun je deze eenvoudig upgraden naar een 5G abonnement.

Je kunt dit maandelijks opzeggen als je dat wilt. Tele2 heeft een landelijke 5G dekking. Dat wil zeggen, dat 90% van alle Nederlanders in een gebied wonen waar 5g is.

Leuke weetjes over Tele2

Wist je dat Tele2 zijn origine in Zweden heeft. Tele2 is opgericht in 1993. In 1997 is Tele2 begonnen om in Nederland te leveren. Zowel aan de consumentenmarkt en de zakelijke markt. Nu heeft Tele2 inmiddels 30 miljoen klanten verdeeld over 10 landen.

Tele2 is goed bekend geworden door de aanbiedingen die ze in het verleden hadden voor goedkoop bellen. Tele2 levert televisie, internet maar ook vaste telefonie en mobiele telefonie. Sinds 2006 heb je een alles-in-een-pakket bij Tele2.