Telfort sim-only abonnementen

Alle KPN Telfort abonnementen voor jou vergeleken met
actuele prijzen en voorwaarden.

Telfort is in 2020 samen gegaan met KPN. Ben je op zoek naar een Telfort sim-only abonnement kom je dus automatisch bij een KPN abonnement uit. Wij hebben alle KPN sim-only abonnementen voor je op een rij gezet hieronder met de actuele prijzen en voorwaarden. Was je nog niet op de hoogte dat Telfort sim-only en KPN sim-only waren samen gegaan dan bieden we je ook de optie om alle sim-only abonnementen te vergelijken.

Wat is KPN Telfort?

Telfort is in 2020 samen gegaan met KPN. Zowel met de mobiele sim-only abonnementen als met de abonnementen voor thuis. Bestaande Telfort sim-only abonnementen lopen gewoon door met dezelfde voorwaarden. Je kunt geen nieuw Telfort abonnement meer afsluiten. Maar het wijzigen van een Telfort sim-only abonnement is nog wel mogelijk. Het is ook mogelijk om je Telfort sim-only abonnement te verlengen. Het wordt dan alleen een KPN sim-only abonnement met de voorwaarden die je gewend bent. Je kunt je Telfort abonnement ook combineren met een KPN abonnement.

Telfort sim-only

Wanneer je een Telfort sim-only abonnement hebt dan maakte je gebruik van het netwerk van KPN. Het sim-only Telfort abonnement kon altijd in twee varianten samengesteld worden. Wanneer je MB’s overhield werden deze voor de volgende maand mee genomen en waren de MB’s op, dan stopte je internet totdat de nieuwe maand in ging of je MB’s bijkocht.