Vodafone
sim-only abonnementen

Bespaar op jouw sim-only abonnement
met de beste deals van alle providers!

Met een Vodafone sim-only abonnement betaal je maandelijks alleen voor bellen, sms’en en internetten. Hierbij maak je geen extra maandelijkse kosten voor een mobiele telefoon. Dit is een voordeel als je telefoon nog goed functioneert of je langer doet met een toestel. Er is altijd een gepast Vodafone sim-only abonnement te vinden voor jouw belgedrag. Dit kan een sim-only abonnement zijn met veel, weinig of een onbeperkt datagebruik. In de lijst hieronder hebben we alle Vodafone Sim-only abonnementen op een rijtje gezet. Met de sliders bovenaan kan je jouw wensen aangeven om zo alle geschikte Vodafone sim-only abonnementen te zien.

Een sim-only abonnement bij Vodafone

Met een sim-only abonnement van Vodafone maak je geen extra kosten en betaal je alleen een maandelijkse bedrag voor internetten, bellen en sms’en. Bij het afsluiten van je nieuwe Vodafone abonnement ontvang je een simkaart. Met deze simkaart kun je gebruik maken van het stabiele Vodafone netwerk. Een Vodafone sim-only abonnement is erg handig als je telefoon nog goed functioneert. Vodafone heeft veel verschillende opties waardoor er altijd een sim-only abonnement tussen zit dat bij jou past.

Overstappen naar Vodafone

Wil je overstappen naar een Vodafone sim-only abonnement dan regelt Vodafone alles voor je. Het opzeggen van je abonnement bij je huidige provider zal Vodafone voor je regelen. Kies je voor nummerbehoud bij je nieuwe sim-only abonnement dan ben je er dan zeker van dat je nummer niet komt te vervallen. Het voordeel is dat je oude en nieuwe abonnement automatisch in elkaar zullen overlopen.

Gratis nummerbehoud

Je kunt geheel kosteloos kiezen voor nummerbehoud. Je bestelt je nieuwe Vodafone sim-only abonnement makkelijk online. Vink tijdens het bestellen de optie nummerbehoud aan. Als je een zakelijk abonnement hebt, houd dan je klantnummer bij je huidige provider bij de hand. Na het afsluiten van je nieuwe sim-only abonnement bij Vodafone ontvang je een nieuwe simkaart per post. Het Vodafone abonnement gaat pas in op de dag dat je nummer overgezet wordt. Totdat je oude sim niet meer werkt kun je die blijven gebruiken. Werkt je oude sim niet meer, dan plaats je de nieuwe simkaart in je toestel en is je nieuwe Vodafone sim-only abonnement actief.

Maandelijks opzegbare sim-only

Je sim-only abonnement kun je maandelijks opzeggen. Kijk wel goed naar de einddatum van je contract, want er kan een afkoopsom berekenen als je het abonnement eerder opzegt dan dat je contract eigenlijk is afgelopen. Je zult dan het openstaande bedrag van de resterende maanden in een keer moeten betalen. Heb je een maandelijks opzegbaar sim-only abonnement dan is dit uiteraard niet van toepassing. Je betaalt voor een maandelijks opzegbaar abonnement vaak wel wat meer per maand dan voor een sim-only abonnement van 1 of 2 jaar.

My Vodafone app

In de My Vodafone app kun je zien wat je verbruikt hebt. Dit kun je zien onder het kopje ‘tegoed’. Je kunt in My Vodafone ook zien wat je de afgelopen maanden verbruikt hebt. Dit kun je bekijken onder het kopje ‘rekeningen’. Op deze manier houdt je altijd inzicht in je sim-only abonnement. Heb je een maandelijks opzegbaar abonnement? Dan kan je vaak ook per maand aanpassingen doen als je meer of minder data verwacht te gaan gebruiken de komende maand.

Sim-only van Ziggo

Ziggo levert naast vast internet, televisie en telefonie ook mobiele abonnementen in samenwerking met Vodafone. VodafoneZiggo is de naam waaronder deze twee partijen verder gaan. Heb je al een Ziggo abonnement voor thuis? Dan kan je in combinatie hiermee met een VodafoneZiggo sim-only abonnement korting krijgen. Sim-only abonnementen van Ziggo gaan dus vanzelfsprekend over het Vodafone netwerk. VodafoneZiggo sim-only is beschikbaar voor zowel particuliere als aan zakelijke klanten.

Een sim-only abonnement bij Ziggo

Als je al een Ziggo abonnement thuis hebt dan krijg je tot wel € 5,- per maand korting op je sim-only abonnement bij Vodafone. Heb je geen Ziggo thuis dan kan je geen aanspraak maken op deze korting. Bekijk goed de voorwaarden bij het afsluiten van een VodafoneZiggo sim-only abonnement.

Sim-only van Vodafone, alles op een rijtje

Een van de meest populaire aanbieders van sim-only abonnementen in Nederland is Vodafone. Omdat ze met 5G werken profiteer je bij Vodafone van supersnel internet op je mobiele telefoon. Je krijgt ook 5G als je kiest voor een sim-only abonnement van Vodafone.

Wie is Vodafone?

De naam Vodafone is een samentrekking van de woorden voice, data en fone. Het is een van de grootste aanbieders van mobiele telefoonabonnementen in zowel Nederland als het buitenland. Vodafone heeft meer dan 330 miljoen klanten.

Omdat Vodafone in Nederland een netwerk met een prima dekking heeft, ben je er zeker van dat je overal goed bereik hebt. De wensen van jou als klant zijn voor dit bedrijf de belangrijkste doelstelling.

Zeker als je vaak in het buitenland verblijft is een sim-only van Vodafone een hele goede keuze. Dit komt omdat Vodafone je twee speciale bundels aanbiedt. Je kan deze aanzetten door een smsje te sturen of in de Vodafone app.

Bundels

Je hebt bij sim-only van Vodafone de keuze uit een aantal verschillende bundels. Wat de looptijd betreft kan je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Met een Hybride abonnement heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een abonnement met een maand looptijd.

Het voordeel van het afsluiten van een sim-only abonnement bij Vodafone is dat je automatisch een smsje ontvangt wanneer je voor meer dan 75% van je belbundel hebt verbruikt. Na het bereiken van een limiet van 100 euro zorgt Vodafone ervoor dat je databundel wordt geblokkeerd.

Kies je voor een sim-only abonnement van Vodafone dan heb je ontzettend veel te kiezen. Je hebt al een sim-only abonnement om te bellen en te sms’en in combinatie met 1,5 GB internet vanaf 13,50. Wil je onbeperkt kunnen bellen, sms’en en onbeperkt 5G internet, dan betaal je daarvoor 35 euro.

Sim-only deals bij Vodafone

Vodafone heeft regelmatig korting op sim-only abonnementen. Dit heet vaak de Vodafone Runners of Vodafone Runner deals. In deze periode kan je alle Vodafone abonnementen afsluiten met korting, dus ook de sim-only abonnementen. Hoeveel korting je krijgt en hoe lang is vaak afhankelijk van de deal die op dat moment geldig is. Soms krijg je 6 maanden korting op je abonnement, de andere keer geldt de korting voor de complete looptijd van je sim-only abonnement.

De voordelen van een sim-only abonnement van Vodafone

Het is niet voor niets dat veel mensen over de hele wereld kiezen voor een telefoonabonnement van Vodafone. Dit bedrijf staat niet alleen bekend vanwege hun uitstekende service en dienstverlening maar ook vanwege het snelle 5G internet.

Nog een groot voordeel is dat je met Vodafone een duidelijk overzicht hebt over je belkosten. En omdat je zoveel keus hebt wanneer je ervoor kiest om een sim-only abonnement van Vodafone af te sluiten is er altijd de ideale combinatie te vinden voor iedereen.

Kies je voor een sim-only abonnement, dan wil dit zeggen dat je wel een nieuwe belbundel met sms’jes en een aantal GB’s krijgt. Vanwege het feit dat je bij Vodafone uit zoveel sim-only abonnementen kan kiezen, bepaal je zelf hoeveel belminuten, sms’jes en GB’s je nodig hebt.

Door voor een sim-only abonnement te kiezen ben je een stuk voordeliger uit dan wanneer je kiest voor een abonnement inclusief toestel. Ben je nog niet toe aan een nieuwe telefoon of heb je liever een ander model, dan heb je zelf de vrijheid om te kiezen welke telefoon voor jou het beste is.

Een nieuwe telefoon is nou eenmaal een dure aanschaf. Je zal dit bedrag dus in gedeeltes iedere maand moeten afbetalen. Dit kan wel eens moeilijk worden wanneer je bijvoorbeeld je baan verliest of plotseling voor hoge kosten komt te staan.

Heb je nog een goede telefoon die makkelijk nog een ronde mee kan, dan is het zeker de moeite waard om een sim-only abonnement van Vodafone te overwegen. Dit bespaart je niet alleen geld, het is ook beter voor het milieu omdat je huidige telefoon nog niet gerecycled hoeft te worden.