Youfone sim-only abonnementen

Bespaar op jouw sim-only abonnement
met de beste deals van alle providers!

Met een Youfone sim-only abonnement maak je gebruik van het KPN netwerk. Hierdoor ben jij zeker van een goede landelijke 4G-dekking. Je zult daarbij super snel internet ervaren en je hebt een betrouwbaar netwerk zodat je met je Youfone sim-only abonnement overal in Nederland kan bellen, sms’en en internetten. Youfone verzorgt hierbij de sim-only abonnementen. Bellen, sms’en en internet zitten hierbij samen in je sim-only bundel.

Premium kwaliteit voor een lage prijs

Bij Youfone kun je een bel- en dataplafond instellen. Youfone helpt je op deze manier af te rekenen met onverwachte uitgaven. Zo kom je aan het einde van de maand niet voor verrassingen te staan met de kosten van je sim-only abonnement.

MyYoufone app

Met de MyYoufone app kun je alles regelen. Je maakt gebruik van de MyYoufone app als je een Youfone sim-only abonnement afsluit. Met de MyYoufone app moet je met je klantgegevens inloggen. Zodra je bent ingelogd heb je inzicht in je maandfacturen en je verbruik.

Topkwaliteit en gemak

Youfone staat bekend om het feit dat ze de beste willen zijn. Youfone kiest daarom ook voor topkwaliteit en gemak. Dit combineren ze met een goede prijs. De klant staat bij Youfone altijd op één. Youfone zal ervoor zorgen dat alles goed geregeld is.

4G internet bij Youfone

Met een Youfone sim-only abonnement kun je maximaal genieten van de 4G+ mobiel internet. Het netwerk biedt een maximale downloadsnelheid van 265 Mbit/s.

Sim-only via het KPN-netwerk

Youfone maakt gebruikt van het premium KPN-netwerk. Hierdoor zal je met een sim-only abonnement van Youfone altijd goede en betrouwbare landelijke dekking hebben in heel Nederland.

Leuke extraatjes bij Youfone sim-only

Bij Youfone kun je genieten van leuke extraatjes. Dit kan jou extra korting opleveren op je maandfactuur.

Een vriendendienst met korting

Als je jouw vrienden naar Youfone laat overstappen ontvang je tien euro korting op je maandfactuur. Je kunt dit op een hele makkelijke manier doen. Je krijgt namelijk een persoonlijke code om met je vrienden te delen. Dit kan via vriendendienst in MyYoufone. Als je vrienden gebruik maken van deze code krijgen jullie allebei korting op jullie factuur.

Gemakkelijk sparen voor korting

Je kunt via MyYoufone shoppen bij bekende webshops. Voor iedere aankoop zul je een percentage van het bestedingsbedrag krijgen. Dit kun je omruilen voor extra Mb’s of korting op je factuur. 

Sim-only van Youfone, alles op een rijtje

Sim-only abonnementen worden steeds vaker afgesloten. Het abonnement is gepaard aan een simkaartje dat je in je telefoon kan doen. Je kan gemakkelijk van telefoon veranderen terwijl je hetzelfde abonnement behoud. Youfone is een provider die de optie biedt om Sim-only abonnementen af te sluiten tegen een lage prijs. Omdat het grote deel van de Sim-only bedrijven online opereert en geen fysieke vestigingen heeft gaat de prijs per abonnement erg omlaag.

Wat voor abonnementen Youfone aanbiedt

Zoals de meeste providers kan je kiezen uit verschillende bundels. Youfone biedt abonnementen aan tegen een erg scherpe prijs. Je kan het abonnement zelf samenstellen. Als eerst kan je kiezen uit de belbundels. Youfone biedt twee verschillende belbundels. Een belbundel van 200 minuten/Sms’jes en Onbeperkt bellen en Sms’en. Vervolgens kan je kiezen uit verschillende databundels. Je kan kiezen uit 750MB, 2GB, 3GB, 5GB en 8GB. Je hebt bij Youfone de keuze om je abonnement maandelijks opzegbaar te maken, een abonnement te nemen van een jaar of zelfs van 2 jaar. Natuurlijk hoe langer de duur van het abonnement hoe voordeliger.

Naast de vaste abonnementen heeft Youfone ook vaak acties waarbij de mobiele internetbundel wordt verdubbeld of een bepaald abonnement goedkoper wordt. Bij Youfone krijg je een berichtje als je 80% van de data van je bundel hebt gebruikt. Zodra je bundel geheel verbruikt is word je bellen en sms’en en data afgesloten van het uitgaand verkeer. Het is mogelijk dit te voorkomen om een belplafond in te stellen of een groter abonnement te kiezen. Als je buiten je bundel gaat brengt Youfone een bedrag van 30 cent per belminuut of sms in de rekening. Ga je over je datalimiet dan kan je ervoor kiezen om een extra bundel aan te schaffen. Deze bundel is geldig tot het einde van de maand en kost €2.50 per 250 MB.

Bij Youfone wordt er standaard gebruik gemaakt van het 4G netwerk van KPN. Door dit netwerk heeft Youfone dekking door heel Nederland en in grote delen van Europa. Youfone heeft veel voordelen tegenover andere providers en wordt daarom veel gekozen. De vele extra opties zorgen ervoor dat je niet zomaar over je abonnement gaat en niet op je nieuwe databundel hoeft te wachten als je deze hebt opgebruikt. Een Sim-only abonnement afsluiten bij Youfone kan alleen online. Er bestaan geen fysieke winkels waar je een Youfone Sim-only abonnement kan afsluiten.

Waarom kiezen voor Youfone?

Als onderdeel van het KPN-netwerk kan Youfone door heel Nederland gebruikt worden. Het betrouwbare netwerk heeft bijna nooit last van storingen en zorgt voor de beste kwaliteit data. Youfone gebruikt standaard het premium 4G netwerk van de KPN. Je krijgt internet met een snelheid van 256 Mbit. Dit is gemiddeld sneller dan bij andere providers.

Door de extra opties die je gemakkelijk kan bedienen via de app van Youfone is de provider zeer gebruikersvriendelijk. Omdat de Sim-only abonnementen alleen online te bestellen zijn kan Youfone erg besparen op personeelskosten en winkel kosten waardoor de abonnementen erg goedkoop blijven. Youfone heeft niet voor niks de laagste bundelprijs van Nederland.

De klantenservice van Youfone is goed en gratis. Voor een Sim-only abonnement kan je bij deze provider goed terecht. De veel verschillende keuzes en samenstellingen zorgen ervoor dat er altijd iets voor je tussen zit. De abonnementen zijn erg flexibel en je kan kiezen tussen een maandelijks opzegbaar abonnement, een abonnement voor een jaar of een voor twee jaar. Youfone wordt erg aangeraden als provider door gebruikers door het stabiele netwerk dat bijna nooit problemen heeft. Bekijk nu de website van Youfone voor de opties!