Maandelijks opzegbare
sim-only

Vind de beste deal met de
goedkoopste sim-only abonnementen

Wanneer je telefoon nog goed is, kun je een sim-only abonnement overwegen. Het grote voordeel hiervan is dat je goedkoper uit bent dan met een abonnement met toestel. Omdat je je sim-only abonnement wellicht later toch aan wil passen omdat je toestel verouderd is, of omdat je maandelijks veel verschil hebt in je gebruik kan je kiezen voor een maandelijks opzegbaar sim-only abonnement. Een maandelijks opzegbaar sim-only abonnement is vaak wel wat duurder dan een 1- of 2-jarig abonnement. In onderstaande vergelijking kan je de duur van je abonnement op maandelijks opzegbaar zetten.

Is sim-only altijd maandelijks opzegbaar?

Sim-only is niet standaard maandelijks opzegbaar. Je moet hier bij het afsluiten van je nieuwe sim-only abonnement bewust voor kiezen. Je hoeft er dus niet langer aan vast te zitten als je er na een maand van je sim-only af wilt. Er zijn veel providers waarbij je een maandelijks opzegbaar sim-only abonnement kunt vinden. Overstappen naar een andere provider kan bij een maandelijks opzegbaar sim-only abonnement op elk moment.

Sim-only maandelijks opzegbaar na looptijd

Als je toch gekozen hebt voor een vaste looptijd van 1 of 2 jaar dan is er nog geen ramp. Na de looptijd van je sim-only abonnement verandert je abonnement automatisch in een maandelijks opzegbaar abonnement. Je blijft wel dezelfde prijs betalen als je voorheen betaalde. Het kan dus zeer interessant zijn om je abonnement voor een langere tijd af te sluiten en daarna lang aan te houden. Op die manier blijf je altijd dezelfde kosten betalen en weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Daarnaast wordt het na de looptijd van je abonnement automatisch maandelijks opzegbaar. Dus mocht je toch willen overstappen dan is dat op elk moment mogelijk.