Sim-only met 10 gigabyte

Vind de beste sim-only deal met 10GB data

Wanneer je veel met je telefoon bezig bent en geen gebruik kunt maken van wifi is het handig om een grote databundel te nemen bij je sim-only abonnement. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een bundel te kiezen met 10 gigabyte data, wat gelijk staat aan 10.000MB. Dit is vooral handig als je veel muziek luistert op Spotify of veel filmpjes kijkt op YouTube. Verwacht je niet genoeg te hebben aan 10GB, dan kun je ook nog kiezen voor een bundel van 20GB data bij je sim-only abonnement of je kiest zelfs voor een sim-only abonnement met onbeperkt internet. Dit is bijvoorbeeld handig als je live televisie wil kijken vanaf je smartphone.

Hoe lang doe je met 10 gigabyte?

Met 10GB kun je behoorlijk wat muziek en filmpjes streamen. Het ligt hierbij natuurlijk wel aan wat voor kwaliteit je gebruikt. Kijk je in een lage resolutie dan zul je een stuk meer kunnen kijken met 10 gigabyte, maar ook met Full HD kun je ongeveer 5 uur filmpjes kijken op YouTube voordat je 10 gigabyte aan data hebt verbruikt. Op normale kwaliteit kun je ongeveer 15 uur films en series streamen via Netflix en als je liever muziek luistert kun je ongeveer 70 uur aan muziek streamen, maar je kan je bundel natuurlijk ook gebruiken om veel te appen of op internet te streamen. 10GB per maand is ongeveer 300MB per dag. Heb je hier nog niet genoeg aan? Kijk dan eens bij de sim-only abonnementen met 20GB bundels of bij het onbeperkt internet sim-only abonnement.

Welke providers bieden sim-only met 10GB aan?

Niet alle sim-only providers bieden een bundel met 10 gigabyte data aan, maar ondanks dat niet alle providers deze bundel aanbieden is er alsnog voldoende keus aan sim-only abonnementen met 10GB data. Je kunt je bundel samenstellen met hiernaast nog een groot aantal belminuten, maar ook kun je ervoor kiezen om alleen een grote internetbundel te kiezen en weinig belminuten. Je kunt de sim-only abonnementen hierboven vergelijken om te kijken welke bundel het beste bij jou past.