Sim-only met 20 gigabyte

Vind de beste sim-only deals met 20GB data

Wanneer je met je smartphone veel gebruik maakt van internet of met regelmaat muziek en films streamt dan is het handig om een sim-only bundel te nemen met 20 gigabyte. Ook als je je telefoon als hotspot gebruikt of je niet vaak beschikt over wifi is het verstandig een sim-only abonnement te nemen van 20 gigabyte. Hiermee hoef je niet bang te zijn dat je over je bundel heen komt. Denk je dat je nog meer internet nodig hebt? Kies dan voor een sim-only abonnement met onbeperkt internet.

Wat kun je doen met 20GB?

Met een sim-only abonnement van 20 gigabyte wat gelijk staat aan 20.000MB hoef je niet snel bang te zijn dat je over je bundel heen zit. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk foto’s en filmpjes uploaden op social media om zo vrienden en familie te laten meegenieten van je leven. Ook kun je hier behoorlijk wat films, series en muziek mee streamen en zelfs voor live tv zit je met een sim-only abonnement van 20GB goed.

Kiezen tussen 20GB of onbeperkt internet?

Bij het kiezen van een sim-only abonnement is het verstandig om goed na te denken voer hoeveel internet je nodig hebt. Hierbij is het lastig om de keuze te maken tussen een sim-only abonnement met 20 gigabyte internet of een sim-only met onbeperkt internet. Er zijn een aantal voordelen als je kiest voor een sim-only abonnement met 20GB internet, bijvoorbeeld dat je een stuk goedkoper uit bent per maand. Een sim-only abonnement met onbeperkt internet is nogal prijzig. En een onbeperkt internet abonnement is bijna nooit helemaal onbeperkt, zo zit er bij de meeste providers vaak een daglimiet aan het gebruik van het aantal gigabyte per dag, als je het daglimiet hebt overschreden dan moet je of bijbetalen of daalt de snelheid van je internet. Daartegen is het natuurlijk ook prijzig als je met regelmaat over je bundel van 20GB heen gaat.