Sim-only alleen bellen

Gebruik je geen internet op je mobiel en wil je alleen maar bellen? Wij hebben alle prijzen voor je op een rijtje gezet voor sim-only abonnementen zonder data.

Sim-only zonder internet

Tegenwoordig hebben de meeste smartphones een internetabonnement. Maar ben jij iemand die deze functies niet gebruikt of heb je simpelweg nog een toestel zonder internet? Dan ben je vaak het beste af met een sim-only abonnement met alleen bellen. Zonder data is een abonnement vaak een stuk goedkoper. In de lijst hieronder hebben we alvast voor je gesorteerd op sim-only abonnement met alleen bellen. Je zult merken dat er ook een paar providers in de lijst staan met een klein data abonnement. Dit komt omdat niet alle providers een abonnement zonder internet aanbieden, of soms is een kleine databundel zelfs nog voordeliger.

Sim-only met alleen sms

Tegenwoordig gaan je smsjes bij alle providers van je belminuten af. Voor een abonnement met alleen sms heb je dus voldoende aan een sim-only abonnement zonder data. Wil je zowel bellen als smsen? Ook dan is een sim-only abonnement met alleen bellen voldoende voor je.