Sim-only met
alleen internet

Bel je nooit of stuur je nooit een sms’je?
Dan ben je het beste af met een sim-only abonnement
zonder bellen. Met alleen data kan je wel internetten
maar niet bellen/sms’en.

Sim-only zonder bellen

Met een sim-only abonnement met alleen internet kan je niet bellen of sms’en. Een internet sim-only abonnement is ideaal als je nooit belt, of als je de simkaart gebruikt in bijvoorbeeld een tablet of ander apparaat waarmee je niet kan bellen. Met alleen data kan je zelf kiezen hoeveel GB je wil, dit is natuurlijk afhankelijk van je gebruik. In onze handige vergelijker hieronder kan je dit zelf aangeven, dan zorgen wij dat je de beste deals te zien krijgt.

Sim-only voor je tablet

Met een tablet kan je (meestal) niet bellen. Daarom is een internet-only abonnement ideaal voor gebruik in een tablet. Let er wel op dat je tablet hier klaar voor is en wat voor soort verbinding je tablet kan maken (4G of 5G). Sluit hiervoor een passend data-only abonnement af zodat je met je tablet overal kan internetten zonder dat je wifi nodig hebt. Kijk hier welke tablets allemaal werken met 4G/5G. Of je nu een Samsung tablet of een iPad hebt, met een sim-only abonnement met alleen internet kan jij voorlopig vooruit.

Waarvoor gebruik je een data-only sim nog meer?

Een sim-only zonder bellen (data-only) kan je voor meer dingen gebruiken dan alleen je smartphone of tablet. Ook voor andere toepassingen die een simkaart kunnen gebruiken kan je een data-only abonnement gebruiken. Zo zijn er verschillende laptops op de markt waar je een simkaart in kan doen zodat je op plekken zonder wifi gewoon door kan werken. Uiteraard kan dit ook met een hotspot op je smartphone of met een MiFi-router, maar ook deze MiFi-router heeft een data-only simkaart nodig. Sommige smarthome apparaten zoals een poort die op afstand bedienbaar is gebruiken een data-only simkaart. Een data-only abonnement werkt vaak via 4G of het 5G netwerk voor optimale prestaties.

Sim-only met alleen internet vergelijken

Bij Simabonnement.nl doen we ons best om alle sim-only providers met elkaar te vergelijken. Zo ook voor sim-only abonnementen met alleen internet. In onze uitgebreide vergelijker kan je precies aangeven wat jouw wensen zijn voor een sim-only abonnement zonder internet. Wij zetten dan automatisch alle abonnementen op een rij. Alle aanbiedingen en prijzen worden meerdere keren per dag bijgewerkt. Hierdoor kan je altijd een eerlijke vergelijking maken.