Sim-only met onbeperkt bellen

Wil jij uren aan een stuk aan de telefoon hangen? Dan is een sim-only abonnement met onbeperkt bellen ideaal voor jou. Met onbeperkt bellen hoef je je nooit zorgen te maken dat je over je belminuten heen gaat.

Onbeperkt bellen sim-only vergelijken

Er zijn veel verschillende providers die sim-only abonnementen aanbieden met onbeperkt bellen. Wil je ook onbeperkt data? Bekijk dan ook onze vergelijking met onbeperkt sim-only abonnementen of pas de sliders hieronder aan naar jouw gewenste situatie. Ben je een regelmatige beller en hang je constant aan de telefoon? Dan kan je met een van onderstaande onbeperkt bellen sim-only abonnementen prima uit de voeten. We hebben alle providers die onbeperkt bellen aanbieden voor je op een rijtje gezet hieronder.

Onbeperkt bellen en sms’en met sim-only

Wil je onbeperkt bellen en sms’en met je sim-only abonnement? Dat kan! Sms gaat tegenwoordig altijd uit je belbundel, dus bij een onbeperkt aantal belminuten kan je ook onbeperkt sms’en. Let hierbij wel op de fair-use policy die je provider hanteert voor een onbeperkt abonnement. We zien in de praktijk ook vaak dat onbeperkt bellen afgesloten wordt in combinatie met een databundel van 2GB, 5GB of 10GB. In sommige gevallen wordt sim-only met onbeperkt bellen afgesloten zonder internet.