Sim-only voor kinderen

Vind de beste deal met de
goedkoopste sim-only abonnementen

Kinderen zijn tegenwoordig steeds vaker in het bezit zijn van een telefoon. Je wilt graag dat je kind altijd bereikbaar is en als het nodig is kan bellen. Voor ouders is een abonnement voor je kind dan ook erg belangrijk. Daarbij wil je voorkomen dat er andere kosten overheen komen. Je kunt een sim-only abonnement voor je kind afsluiten. Met een sim-only abonnement heb je een goedkoop en kindvriendelijk abonnement. Jij hebt als ouder zijnde het abonnement in je beheer.

Een kinderabonnement met sim-only

Voor je kind kunnen de eerste stappen in de wereld van de mobiele telefonie erg spannend zijn. Maar ook voor de ouders kunnen dit spannende momenten zijn. Je zult je als ouder zijnde vaak afvragen of je kind niet per ongeluk extra kosten maakt of dat je kind wel echt altijd bereikbaar is. Jij kunt als ouder zijnde zelf een sim-only abonnement voor je kind inrichten. Zo komen al je onzekerheden te vervallen en zul je niet voor verrassingen komen te staan. Een kindersim kun je snel en gemakkelijk afsluiten.

  • Sluit een sim-only abonnement af. Hierbij kies je de gewenste looptijd, het aantal MB’s data en belminuten
  • Je kan ook kiezen voor een 5G netwerk maar voor de meeste kinderabonnementen is 4G voldoende
  • Sluit het abonnement af
  • Je kan maandelijks de overige voorkeuren vaak geheel gratis wijzigen

Je zult hierdoor nooit te veel betalen voor het sim-only abonnement van je kind.

De voordelen van een kinderabonnement

Een kinderabonnement afsluiten brengt veel voordelen met zich mee. De voorkeuren die jij hebt kun je tijdens het bestellen aangeven. Hierdoor past het kinderabonnement exact bij de behoeften van je kind. Er zijn enkele voordelen die de meeste kinderabonnementen hebben.

Het kinderabonnement is maandelijks aanpasbaar

Een sim-only abonnement voor kinderen kun je vaak maandelijks aanpassen. Je kan de internetbundel verhogen, verlagen of switchen naar unlimited data. Je zult hiervoor bij de meeste providers geen extra kosten betalen.

Je betaalt geen extra kosten buiten de bundel om

Je hoeft niet bang te zijn dat er extra kosten gemaakt zullen worden. Zodra de databundel op is zal je kind bereikbaar blijven alleen tegen een lagere snelheid bij het internetverbruik.

Altijd bereikbaar

Je kind zal altijd bereikbaar zijn met een sim-only abonnement voor kinderen. Je hoeft niet bang te zijn om tegen verlopen tegoeden aan te lopen zoals bij een prepaid abonnement.

Je hebt altijd inzicht in het verbruik van je kind

Je kunt met de app van de provider het overzicht inzien wat je kind verbruikt. Met deze cijfers zou je het abonnement kunnen aanpassen waar nodig.

Hoe pak ik het afsluiten van een kinderabonnement aan

Je hebt als ouder zijnde de knoop doorgehakt om een kinder sim-only abonnement af te sluiten voor je kind. Maar hoe doe je dit nu eigenlijk? Je moet een aantal stappen ondernemen om dit voor elkaar te krijgen:

  • Geef aan of je zelf al klant bent bij de provider, dit kan soms voordeel opleveren
  • Je kunt zelf de looptijd van het sim-only abonnement bepalen
  • Kies het aantal belminuten of onbeperkt bellen
  • Kies het dataverbruik
  • Kies uit 4G of 5G