Zakelijke sim-only abonnementen

Ook zakelijk kan je een sim-only abonnement
afsluiten voor jezelf of voor je medewerkers.

Wil je een maandelijks besparen op je zakelijke telefoonkosten? Dan kan je een zakelijk sim-only abonnement afsluiten. Of je een eenmanszaak hebt of een zaak met veel personeel, een sim-only abonnement is qua kosten vaak voordeliger dan een abonnement met toestel. Ook zakelijk gezien zijn deze kosten gewoon aftrekbaar en je krijgt netjes elke maand een factuur. De meeste zakelijke sim-only aanbieders geven ook inzicht in het gebruik van alle sim-only abonnementen onder het account om zo de kosten in bedwang te houden. Hieronder hebben we alle sim-only abonnementen op een rijtje gezet zodat je meteen ziet welke sim-only providers in aanmerking komen.

Wat houdt een zakelijk sim-only abonnement in?

Met een zakelijk sim-only abonnement heb je een telefoonabonnement dat bedoeld is voor zakelijke doeleinden. Het enige wat je zelf moet regelen is een zakelijke telefoon. Je zult hiervoor een vaste prijs voor je bundel betalen zodat je precies weet waar je aan toe bent. Je kunt vaak kiezen uit een zakelijk sim-only abonnement met een vaste looptijd of een maandelijks opzegbaar sim-only abonnement.

Hoe sluit ik een zakelijk sim-only abonnement af?

Als je een sim-only abonnement zakelijk wil gebruiken is het handig om deze online af te sluiten. Je kunt zelf kiezen welke bundel het beste aansluit bij jouw gebruik. Bij de meeste providers kan je de bundel op elk moment omhoog bijstellen. Omlaag bijstellen kan vaak alleen bij een maandelijks opzegbaar sim-only abonnement. Als je een sim-only abonnement hebt afgesloten krijg je de simkaart via de post opsturen. Zodra de simkaart op de deurmat ligt bij jou kun je deze activeren en gebruiken voor in je telefoon. Zo kun je gemakkelijk zakelijk bellen, sms’en en internetten.

De voordelen van sim-only zakelijk

Er zitten een aantal voordelen aan een zakelijk sim-only abonnement. Er zijn altijd bundels die bij jou passen, een digitale simkaart en je kunt van handige extra’s gebruik maken.

Vind een bundel die bij je past

Met een zakelijk sim-only abonnement kun je maandelijks je bundel gratis aanpassen bij een maandelijks opzegbaar abonnement. Wil je extra MB’s en minuten erbij in de huidige maand? Dit kun je makkelijk online regelen. Je zult altijd inzicht hebben in wat je verbruikt of wat je medewerkers gebruiken.

Een digitale simkaart

Sommige toestellen zijn tegenwoordig voorzien van een digitale simkaart genaamd de eSIM. Met een eSIM is er ruimte voor een dual-sim opstelling in je toestel. Zo kun je meerdere zakelijke telefoonnummers combineren of je zakelijke en persoonlijke nummer in hetzelfde toestel gebruiken. Dit kan handig zijn als je niet met twee telefoons rond wil lopen.