Overstappen naar sim-only

Geen vaste abonnementskosten met prepaid sim-only.

Heb je op dit moment een abonnement met toestel? Dan kan het wellicht voordelig zijn om over te stappen op een sim-only abonnement. In dit artikel nemen we alles door over het overstappen naar een sim-only abonnement. Na het lezen van dit artikel zou je een goede keuze moeten kunnen maken over overstappen naar een sim-only abonnement voor jou de beste keuze is.

Sim-only nummerbehoud

De vraag die de meeste mensen bezighoudt bij het overstappen naar een sim-only abonnement is het nummerbehoud. Is het mogelijk om mijn nummer te behouden als ik overstap naar een sim-only abonnement. Heb je een Nederlands telefoonnummer? Dan kan je die altijd meenemen naar je nieuwe sim-only abonnement. In sommige gevallen kunnen hier wel wat administratiekosten voor gerekend worden, dit dient altijd vooraf vermeld te worden. Staat dit er dus niet bij, dan mag je er vanuit gaan dat je gratis nummerbehoud hebt.

Wil je overstappen naar een nieuw of ander sim-only abonnement? In onze handige vergelijker hieronder kan je alle sim-only abonnementen vergelijken. Beweeg de sliders naar de voor jou gewenste voorwaarden en zie alle prijzen.

Overstappen van prepaid naar sim-only

Heb je op dit moment een prepaid simkaart? Dan kan het zeer interessant zijn om over te stappen naar sim-only. Bij een prepaid simkaart betaal je voor de belminuten en MB’s die je gebruikt vooraf. Als je tegoed op is kan je niet meer bellen, sms’en of internetten. Bij een sim-only abonnement moet je bijbetalen voor extra mb’s maar kan je wel door blijven werken op een hele lage snelheid. Het andere voordeel is dat je omgerekend vaak een stuk minder betaald per minuut of MB dan bij een prepaid simkaart.

Plaats een reactie