Sim-only verlengen of overstappen?

Als je abonnement afloopt is het dan verstandig om het te
verlengen of kan je beter overstappen?

Bij Simabonnement.nl krijgen we regelmatig de vraag of het beter is om over te stappen naar een ander abonnement of je huidige abonnement (al dan niet stilzwijgend) te verlengen. In dit artikel proberen we alle facetten van deze keuze te belichten zodat je zelf de beste keuze kan maken als je twijfelt. Uiteindelijk is het per situatie afhankelijk wat het beste is om te doen, dus we laten de uiteindelijke keuze het liefste aan jou. Maar met de juiste informatie kan je de keuze hopelijk beter maken.

Waar moet je op letten?

Uiteraard gaat de vraag of je moet overstappen of verlengen voornamelijk over de prijs. Soms kan het flink belonen om over te stappen. In de sim-only markt zijn er echter een aantal providers die veel doen om bestaande klanten te behouden. Kijk daarom goed bij je huidige provider wat ze doen om je te behouden. Je kunt ze altijd een keer bellen om aan te geven dat je twijfelt om over te stappen. Vergelijk ook altijd goed de prijzen van andere sim-only providers. Je kunt alle huidige prijzen en aanbiedingen vinden in onze sim-only vergelijker.

Overstappen vanwege slechte dekking

Een andere reden om over te stappen kan zijn dat het bereik niet goed is. Op onze pagina over alle providers kan je de dekkingskaarten van alle providers vinden.

Plaats een reactie