Wat is het beste sim-only abonnement?

Geen vaste abonnementskosten met prepaid sim-only.

Wat is het beste sim-only abonnement is een vraag die veel van onze lezers bezighoudt. Het is lastig om hier één antwoord op te geven omdat een sim-only abonnement bij jouw wensen aan moet sluiten. We proberen hieronder in dit artikel toch deze vraag te beantwoorden, zodat je zelf de keuze kan maken wat het beste sim-only abonnement is voor jouw persoonlijke situatie.

Hoe vind je het beste sim-only abonnement voor jou?

Niet voor iedereen is hetzelfde sim-only abonnement geschikt. Daarom is het belangrijk om goed te kijken wat voor jou belangrijk is bij een sim-only abonnement. In onze sim-only vergelijking tool kan je makkelijk je aantal belminuten en MB’s invullen, dan krijg je automatisch de beste aanbiedingen voor jou te zien. Hierbij hebben we alleen nog maar naar de prijs gekeken. Daarnaast zijn er nog een aantal zaken belangrijk om het beste sim-only abonnement te vinden. Zo is de dekking van de sim-only abonnementen belangrijk, vraag hiervoor bij mensen in je omgeving na welke provider zij hebben en wat hun ervaring is. Daarnaast kan je ook op de dekkingskaarten van de providers kijken.

Beste sim-only provider 2021

In 2020 heeft de consumentenbond een groot consumentenonderzoek gedaan. Hieruit is een top 3 van beste sim-only providers gekomen. De top 3 ziet er als volgt uit:

Simyo sim-only abonnementen (9,1)
Simpel sim-only abonnementen (9,0)
Hollandsnieuwe sim-only abonnementen (8,9)

Beste sim-only deals

Hieronder vind je de beste sim-only deals van dit moment. Hieronder vind je de beste sim-only aanbiedingen van dit moment. Stel de sliders in op de juiste hoeveelheden die je verwacht te gaan gebruiken en je krijgt de beste sim-only deals van dit moment te zien.

Plaats een reactie