Wat zijn sim-only aansluitkosten?

Als je abonnement afloopt
is het dan verstandig om het te
verlengen of kan je beter overstappen?

Vaak betaal je bij het afsluiten van een sim-only abonnement aansluitkosten. In dit artikel leggen we je alles uit over aansluitkosten bij een sim-only abonnement. Vaak zijn er acties waarbij de aansluitkosten gratis zijn. Heb je geen haast dan kan je het beste wachten op zo’n actie om te besparen op de aansluitkosten van je sim-only abonnement.

Waaruit bestaan aansluitkosten?

Vaak worden aansluitkosten als overbodig gezien. Deze kosten bestaan echter uit het activeren van de simkaart, een aantal aanpassingen in het systeem om te zorgen dat je simkaart ook echt werkt en een aantal administratieve handelingen zodat je in het systeem van de provider staat. Bij het aanpassen van je abonnement betaal je daarom geen aansluitkosten, je gegevens staan namelijk al in het systeem en de aanpassingen die je aan je sim-only abonnement doet zijn vaak geautomatiseerd.

Sim-only zonder aansluitkosten

Wil je geen aansluitkosten betalen voor je nieuwe sim-only abonnement? Dat snappen we natuurlijk als geen ander! Veel aanbieders hebben regelmatig aanbiedingen waarbij je geen aansluitkosten betaalt. In onze sim-only vergelijker kan je snel en overzichtelijk zien welke aanbiedingen de sim-only providers op dit moment hebben. Wil je dus een sim-only abonnement zonder aansluitkosten? Kijk dan snel in onze vergelijker!

Plaats een reactie